Boluspor, ligin 9.haftasında Cuma günü deplasmanda oynayacağı Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar tam sahada hücum ve savunmaya yönelik çalışma yaptı.

Kırmızı-beyazlı, PTT 1. Ligin 9. haftasında Cuma günü deplasmanda oynayacağı Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. Hazırlıklarını 3 puan üzerine yapan Boluspor'da zorlu maç öncesi Reko ve Cengiz Umut Meraş dışında eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor. Antrenman öncesi teknik direktör Reha Erginer, oyuncularına Cuma günü oynayacakları Albimo Alanyaspor maçına konsantre olmalarını istediği öğrenildi.

HÜCUM VE SAVUNMAYA YÖNELİK ÇALIŞMA

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar açma germe hareketlerinden sonra 5'e 2 oynadı. Daha sonra teknik direktör Reha Erginer nezaretinde geniş alanda hücum ve savunmaya yönelik çalışma yapan kırmızı-beyazlılar antrenmanın son bölümünde ise yarım saha taktiksel çift kale maç yaptı. Kıran kırana geçen çift kale sonrası kırmızı-beyazlılar antrenmanı stretching ile sonlandırdı.

Ekibimiz Boluspor, ligin 9.haftasında deplasmanda oynayacağı Albimo Alanyaspor maçı hazırlıklarını yapacağı antrenman ile sürdürecek.