Milli takım arasından sonra PTT 1. Lig'de Boluspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı ile kaldığı yerden devam ediyor. Bugün saat 18:30 da temsilcimiz Lig'de arka arkaya aldığı Şanlıurfa ve 1461 Trabzon maçlarında aldığı 6 puanla sahaya çıkacak olan Kırmızı Beyazlılar deplasmanda ilk galibiyetini almak isterken Gaziantep Belediyespor'a da sezondaki ilk mağlubiyeti tattırmak istiyor.

Boluspor 15 günlük Milli takım arasının ardından Gaziantep'de sahaya çıkıyor. Lig'de iki galibiyeti arka arkaya almasının ardından Milli takım arası ile maç oynamayana temsilcimiz bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek istedi.

Teknik Direktör Cüneyt Karakuş ‘un oyuncularını verilen bu arada daha iyi tanıdığı ve taktiksel antrenmanlarla takımın oyun kurgusunu yerleştirmek için çalışmalar yaptı. Milli takım arasına rağmen günde çift antrenmanla Gaziantep Belediyespor maçına hazırlanan temsilcimiz hazırlıklarını tamlayarak Gaziantep'e gitti.

Şanlıurfaspor ve 1461 Trabzon maçlarının kazanıp büyük bir moral bulan Boluspor lige verilen arada Süper lig temsilcisi Eskişehirspor ile Eskişehirde hazırlık maçı oynayıp bu maçı da 2-1 kazanmıştı. Teknik Direktör Cüneyt Karakuş tüm oyuncularını verilen arada daha iyi tanıyın onlarla 15 günlük arada çalışan Karakuş Gaziantep Belediyespor maçından da 3 puanla dönmek istiyor. Bu günü saat 18:30 da Gaziantep de sahaya çıkacak olan Boluspor da eksik oyuncu bulunmuyor. Fahri GÜNDÜZ