Boluspor, PTT 1'inci Ligin 13'üncü haftasında sahasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Adanaspor karşılaşması sonrası verilen izinin ardından çalışmalara başlayan kırmızı beyazlılarda zorlu maç öncesi, Adanaspor maçında sakatlanan Emre Kılınç dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Haber Merkezi

PTT 1'inci Ligin 12'inci haftasında deplasmanda Adanaspor'u 2-0 yenerek deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda çıkışını sürdüren Boluspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Yapılan antrenman öncesi kırmızı beyazlıların teknik direktörü Reha Erginer, kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa süren bir toplantı yaptı. Erginer'in oyuncularına Adanaspor maçındaki performanslarından dolayı teşekkür ettiği ve hafta sonu oynayacakları Antalyaspor maçına konsantre olup bu maçı da kazanarak çıkışa geçmeleri gerektiğini belirttiği öğrenildi.

DAYANIKLILIK ÇALIŞTILAR

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrılarak dönüşümlü olarak aerobik dayanıklılık ve CORE antrenmanı yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise kırmızı-beyazlılar, teknik direktör Reha Erginer nezaretinde dar alanda oyun oynarken antrenman stretching ile sona erdi.

PTT 1'inci ligin 13'üncü haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Boluspor, çalışmalarına hafta içi yapacağı antrenmanlarla devam edecek.