Kırmızı beyazlılar, 2015-2016 futbol sezonu hazırlıklarına devam ediyor. Kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Boluspor, akşamüzeri yaptığı antrenmanı ile günü tamamladı. Kırmızı beyazlıların antrenmanının son bölümlerinde yaptığı çift kale maç adeta nefesleri kesti.

Haber Merkezi

Yaptığı antrenmanlarda temposunu düşürmeyen Boluspor, elinde bulunan mevcut kadro ile lige hazırlanıyor.

Sabah ve akşam olmak üzere çift antrenmanla hazırlıklarına devam eden kırmızı beyazlılarda teknik direktör Ümit Özat tempoyu da giderek arttırıyor. Saha çalışmalarında kırmızı beyazlı oyunculara ağırlığını koyan Özat, hata yapan oyuncularını da sert bir dille uyarıyor.

Akşam antrenmanının son bölümlerinde ise, 30 dakika çift kale maç yaptıran Ümit Özat oyuncularına direktifler verirken, ‘Size ne anlatıyorsam, sahada da onu istiyorum. Artık hata yapmak yok' sözleriyle oyuncularına uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi. Ümit Özat'ın uyarıları sonrası kırmızı ve yeşil takımdan oluşan takımlar çift kale maç yaptı.

Kırmızı beyazlı oyuncuların çift kale oyundaki hırsı dikkat çekerken, Ümit Özat denemede olan oyunculara şans verirken, Boluspor'a gelen birçok deneme oyuncusunun da çift kale maçta vasatı aşamadıkları göründü.

Bu oyuncular ile ilgili yavaş yavaş karar aşamasına gelen Özat'ın oyuncuları gönderilmesi yönünde rapor vereceği de gelen bilgiler arasında. Kırmızı Beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarını bugün yapacağı çift antrenmanla devam edecek.