Yeni sezon hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla sürdüren Boluspor, dün sabah ve akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Sabah ısınma hareketlerinin ardından ayak tenisi oynayan kırmızı-beyazlılar, akşam ise taktiksel çalışma yaptı.

Ekibimiz Boluspor, yeni sezon hazırlıklarına, sabah yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Reha Erginer ve teknik heyet yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, ısınma koşusunun ardından ayak tenisi oynandı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kırmızı-beyazlılar antrenmanı stretching ile idmanı sonlandırdı.

ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor, akşam yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, ısınama hareketlerinin ardından 5'e 2'i oynadı. Antrenmanın ana bölümünde ise oyuncular teknik direktör Reha Erginer nezaretinde oyunsal anlamda çift kale maç yaparak, bugün akşam oynanacak olan Orduspor maçının provasını yaptı. Sahaya neler yapmaları gerektiğini oyuncularına bire bir anlatan Erginer, antrenmanın son bölümünde ise bazı oyunculara şut çalışması ve serbest vuruş çalışması yaptırdı.

Ekibimiz Boluspor, ilk hazırlık maçında bugün saat 18:00'de Karadeniz ekibi Orduspor ile kendi tesislerinde karşı karşıya gelecek.