Ligin başlamasına bir süre kala Boluspor hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, kalan süreyi iyi değerlendirmek istiyor. Şimdiye kadar iki hazırlık karşılaşmasını kaybeden kırmızı beyazlıların eksiklikleri de göze çarpıyor.

2014-2015 futbol sezonunun başlamasına 15 gün kala Boluspor'da çalışmalar devam ediyor. İki hazırlık karşılaşmasını kaybederek eksiklikleri görünen Boluspor, ligin başlamasına kısa bir süre kala lige hazır girmenin hesaplarını yapıyor. Orduspor ve Göztepe maçlarını kaybeden kırmızı beyazlılar, dün de süper ligin yeni ekibi Balıkesirspor ile karşılaştı.

Günde çift antrenmanla çalışmalar devam eden Boluspor'da transfer sessizliği de sürüyor. Kadroya katılan 13 oyuncunun yanına birçok futbolcunun daha gelmesi beklenirken, yapılan hazırlık karşılaşmaları transfere ihtiyacın olduğunu gösterdi.

Geçtiğimiz gün sabah şut çalışması ve akşam koordinasyon çalışması ile antrenmanlarına devam eden Boluspor, dün akşam süper lig ekibi Balıkesirspor ile karşılaşarak yeni sezon hazırlıklarına devam etti.