Adanaspor, Pazar günü Boluspor ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesi Bolu'da kampa girdi. Turuncu beyazlılar'da sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu Boluspor maçı öncesi teknik direktör Levent Eriş'in canını sıkıyor. Adanaspor'da İlkem sakatlığından ötürü, Tuna, Talha ve Kibong sarı kart cezalı olmalarından dolayı Boluspor maçında oynayamayacaklar.
Adnaspor teknik direktörü Levent Eriş, turuncu beyazlıların idmanından önce Köroğlu Televizyonu'na açıklamalarda bulunarak, Zor bir karşılaşma bizleri bekliyor. Dört as oyuncumuzun yokluğu bizleri zorlayacaktır. Ancak sahaya yine on bir kişi çıkacağız” dedi.
Eriş sözlerini şöyle sürdürdü: Bolu'da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çünkü burası benim huzur bulduğum ender yerlerden bir tanesi. Biz çok güzel günler geçirdik Bolu'da. Zor günlerde geçirdik. Kimilerinin takdirini kazandık, kimilerinin eleştirilerine hedef olduk. Futbolun olduğu her yerde eleştirilerde olacak. Sevmeyenlerde olacak. Sevenlerde olacak. Ama gerçek sevenler olsun bizim için en değerlisi odur. Boluspor takımı şampiyonluk hedefiyle yola çıktı. Gerçekten çok kaliteli oyuncuları var. Bakıldığı zaman, birey birey bu ligin en kaliteli oyuncularına sahip olduğunu söyleyebilirim. Yönetim bazında da çok doğru şeyler yapıyorlarmış. Aldığımız bilgiler doğrultusunda. Zor bir maç bizleri bekliyor. Biz Adanaspor olarak, Türkiye liglerinin en genç takımıyız. En genç ve en hedefi isteyen takımlarından bir tanesiyiz. Geçen seneki kadromuzu koruduk, diye lanse ediliyor ama dört tane oyuncumuzu kadromuzda tutamadık. Bunlarda çok önemli oyunculardı. Onların yerlerine aldığımız oyuncularda, şu an için henüz hazır değiller. Bu oyuncularımızın hazır olmaması, hem maç eksiği olmalarından hem de çok genç olmalarından kaynaklanıyor. Bizde son 2-3 haftadır birazcık kıpırdamaya başladık. Adanaspor'un iyi bir takım olduğunu, bu eksiklilerinin biraz daha ortadan kaldırdığımızın imajını vermeye başladık. Özellikle son 2-3 haftadır verilen mücadeleden memnunum.”
“KIRGINLIKLARIM VAR”
Deneyimli teknik adam daha önceki Boluspor macerasında şahıslara kırgın olup olmadığına dair sorulan soru üzerine ise şunları kaydetti: Bizi yanlış lanse ettiler diye düşünüyorum. Kırgınlığım tabiî ki var. Herkes bizi farklı bir yerlere koymaya çalıştı. Biz ligin bitmesine yedi hafta kala lider takımdık. Bu lider takı, son yedi hafta kala ne olduğu da ilk altıya bile kalamadı. Niye Levent Eriş son üç haftada bırakıp gitmek durumunda kaldı. Bunların hepsini insanların sorgulaması gerekir. Tabi hep çuvaldızı hep kendine batıran birisiyim. Eleştirilere saygı duyan birisiyim. Ama gerçeği, doğru bildiğim şeyleri de söylemekten kaçınmam. Bazen doğruyu söylemekte, insanlar tarafından pek hoş karşılanmıyor. Dik durmakta hoş karşılanmıyor. Ama ne yapalım. Bizi burada az da olsa, seven olsun yeterli. Çok sevmeyen grupta, gerçekleri bilmeyen grup diye düşünüyorum. Bu gerçekleri bildikten sonra, bazı şeyler dönmeye başladı. İnsanlar benim haklılığımı daha fazla görmeye başladılar. Bunu dillendirmiyorlar. Çünkü netice de biler, giden bir konumdayız. Kalıcı olan insanlar tabiî ki burada birbirlerine destek çıkmak durumundalar. Son derece doğal. Ama burada profesyonelce hizmet etmeye çalıştım. Gönlümle hizmet etmeye çalıştım. Sanırım son yedi haftaya kadar da görevimi layıkıyla yerine getirdim.
"NEDRET YILDIZ'DAN ÖZÜR DİLİYORUM. ZAMAN ONU HAKLI ÇIKARDI"
Bir takım profesyonelce kurallar koyduk. Tesislerde birçok yapılanma varsa benim emeğim olduğunu düşünüyorum. Başta Nedret Bey olmak üzere, büyük destek verdi. Sizin aracılığınızla bunu söylemek istiyorum. Bu benim içimde bir uhde. Sayın Nedret Be