PTT 1'nci Lig ekiplerinden Boluspor, ilk yarının son maçında sahasında Yeni Malatyaspor'u yenip, geçen hafta deplasmanda Balıkesirspor karşısında alınan 6-0'lık mağlubiyeti telafi etmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Büyükçekmece Tepecikspor'u 3-1 yenen Boluspor, lige döndü. Geçen hafta Balıkesirspor'a 6-0 mağlup olan Kırmızı Beyazlılar, Cumartesi günü ilk yarının son maçında sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Boluspor, bu maçta taraftarıyla barışmak istiyor. Boluspor, sakatlıkları bulunan Tevfik ve Henrigue dışında tam kadro maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Cüneyt Karakuş, ligin ilk yarısını galibiyet ile tamamlamak istediklerini söyledi. Karakuş, şöyle konuştu:

"Geçen hafta taraftarımızı üzdük. Ancak bu hafta taraftar desteğine her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Futbolcularımızın antrenmanlarda hırs dolu ve istekli oluşu bizi sevindiriyor. Altın değerindeki 3 puanı almak için bu karşılaşmaya motive olduk. Galip gelerek taraftarlarımızla barışmak istiyoruz." DHA