Boluspor transfer komitesi, Teknik Direktör Besim Durmuş'un raporu doğrultusunda eksik bölgelere nokta transfer yapmaya başladı. Birçok isim üzerinde duran kırmızı-beyazlı yönetim Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Elazığspor'un sağ bek oyuncusu Adem Alkaşi'yi renklerine bağladı.
1,5 yıllık sözleşmeyi imzaladı
Boluspor, Spor Toto Süper Lig ekibi Elazığspor'da forma giyen defans oyuncusu Adem Alkaşi ile sözleşme imzaladı. 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan Adem Alkaşi, Boluspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Boluspor'u hak ettiği yere getirmek istediklerini açıklayan Adem Alkaşi, Boluspor, Türkiye'nin köklü kulüpleri arasında yer alıyor. Camiamızı en kısa sürede hak ettiği yere taşımak istiyoruz” dedi.
Sözleşmeye imza atan Adem Alkşi daha sonra Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Asbaşkanı Cüneyt Koparan, Profesyonel Futbol Şube Başkan Yardımcısı Kaan Semercioğlu ve Basın Medya ve Taraftar Temsilcisi Erkan Bektaş ile fotoğraf çektirdi.
ADEM ALKAŞİ KİMDİR?
1999 ve 2004 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da amatör olarak top koşturan Adem Alkaşi, profesyonelliğe yine aynı kulüpte 9 Nisan 2004 tarihinde geçmiştir. 4 ay sonra Yeni Burdur Gençlikspor'a transfer olmuş ve iki sezon boyunca 3. Lig'de bu kulüp adına mücadele etmiştir. 8 Ağustos 2006'da 2. Lig ekibi Çankırı Belediyespor'a imza atmış, sezon sonunda ise Zeytinburnuspor'a transfer olmuştur. Bir sezon da burada kaldıktan sonra Çanakkale Dardanelspor'a gitmiştir. 1 Eylül 2009'da Samsunspor ile üç yıllığına anlaşmıştır. 2011-12 sezonunda ise taraftarlar tarafından "yılın futbolcusu" seçilmiştir. 2012-13 sezonu başında da Elazığspor'a transfer olmuştur.