PTT 1. ligin ikinci yarısı hafta sonu oynanan maçlar ile başladı. Ligde istediği yerde olmayan ve düşme potasının hemen üstünde yer alan Boluspor, bu akşam deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. İki takım bu maça kadar tam 44 kez karşı karşıya gelirken, iki takımın dengeli durumu göze çarpıyor.
Boluspor'un deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor maçı öncesi iki takımın genel istatistiklerini sizler için topladık. İki takım daha önce 44 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 17'sini Boluspor, 16'sını Adanademirspor kazandı. 11 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Adana'da oynanan 20 maçın 12'sini Adana Demirspor kazanırken, 4 maç beraberlikle sonuçlandı. Diğer 4'ünü Boluspor kazandı. Bu sezonun ilk maçında Boluspor sahasında Adana Demirspor'u evine puansız göndermeyi başarmıştı.
MUSTAFA UĞUR 1 KEZ KAZANDI, BİR MAÇ BERABERE
Çoğunluğu Süper Lig karşılaşması olan iki takımın bu maçı öncesi iki teknik adamın karşılaşmasına baktığımız da Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş'a karşı 1 maçı kazanırken, iki takımın teknik hocası diğer maçtan berberlikle ayrıldılar.
MUSTAFA İLKER COŞKUN'UN KARNESİ
Zorlu maçı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Boluspor'un toplamda 9 maçını yöneten Coşkun'la kırmızı beyazlılar bu maçların 7'sini deplasmanda oynadı. Mustafa İlker Coşkun'un yönettiği 9 maçın 5'ini Boluspor kazanırken, 4 maçı rakipleri kazandı. Coşkun'un yönettiği maçlarda Boluspor beraberliği hiç sevmedi. Adana Demirspor'un 3 maçında düdük çalan Mustafa İlker Coşkun'un yönettiği bu maçların 2'sini Adana Demirspor birini rakibi kazandı.
EN GOLCÜLER
İki takımın en golcü isimleri ise şöyle. Boluspor'da İskender ve Emrah göze çarpan iki isim olurken, ADS'de Mehmet Eren Poyraz, Rostand ve Erçağ en skorer isimler olarak dikkat çekiyor.