A2 Ligi Final grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Boluspor A2 takımı sahasında Tepecikspor A2 takımını konuk etti. İlk 45 dakikasının bol gollü geçtiği karşılaşmayı 3-2 önce götüren kırmızı-beyazlılar, 90.dakika da kalesinde gördüğü golle sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.
Boluspor A2 takımı ligin 11.haftasında sahasında Tepecikspor A2 takımıyla karşı karşıya geldi. Grubunda 22 puanla lider konumunda bulunan kırmızı-beyazlılar, geçtiğimiz Pazartesi günü deplasmanda Bucaspor A2 takımını 2-1 mağlup ederek moral bulurken sahasında konuk ettiği Tepecikspor A2 takımı ile 3-3 berabere kaldı.
GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ
Karşılaşmaya arzulu ve istekli başlayan Boluspor A2 takımı ayağa yaptığı paslarla Tepecikspor A2 takımı kalesinde etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 14.dakikasında defansın arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalan golcü oyuncu Enes Yılmaz topu kalecinin üzerinden aşırtarak Tepecikspor ağlarına gönderdi ve bu golle kırmızı-beyazlılar rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Golün ardından oyundan bir anda oyundan düşen Tepecikspor, top oynamak yerine daha çok hakemle oynamaya çalışınca maçın 30.dakikasında Kemal Atıcı'nın attığı golle Boluspor A2 takımı farkı 2'ye çıkarttı.
RAKİP SONRADAN AÇILDI
Kemal'ın golünün ardından defansta hatalar yapan kırmızı-beyazlılar, 35.dakika Gökhan Çavuş'un golüne engel olamayınca Tepecikspor A2 takımı farkı 1'e indirdi. Bu günden 5 dakika sonra penaltı atışı kazanan Tepecikspor, Türker Demirhan'ın attığı golle skora eşitliği getirdi. İzleyenler ilk 45 dakika bu şekilde bitecek diye beklerken, maçın 43.dakikasında bu kez de Boluspor A2 takımı penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen golcü oyuncu Enes Yılmaz, kendisinin 2. takımının 3.golünü atarak durumu 3-2'ye getirdi ve bu gol ilk 45 dakikanın skorunu belirledi.
TAM MAÇ BİTTİ DERKEN…
Karşılaşmanın ikinci yarına ilk yarıya nazaran daha istekli ve arzulu başlayan taraf Tepecikspor A2 takımı oldu. Oyunun ilerleyen bölümlerinde oyunda ağırlığını hissettiren ve rakibi Tepecikspor'a orta sahadan geçirmeyen Boluspor A2 takımı bu dakikalar içersinde Kemal ve M.Enes Yılmaz ile girdiği birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Dakikalar daraldıkça stres yapmaya başlayan kırmızı-beyazlılar, 4.golü aramaya çalışsa da maçın 90.dakikasında serbest vuruş atışı kazanan Tepecikspor A2 takımı Türker Demirhan'ın attığı golle skoru 3-3'e getirdi ve bu golle maçın skorunu tayin etti.
BOLUSPOR A2: Kaan, Gökhan, Umut, A.Anıl, Bilal, Harun, F.Eren, Saidcan, M.Enes, Yasin, Kemal
YEDEKLER: İlhan, Eray Can, Emrullah, Emrah, Ömer, Yiğit, Enes
ANTRENÖR: Fatih Ateş
TEPECİKSPOR A2: Murat, Cenk, Deniz, Tugay, Serkan, İlker, Onur, Türker, Gökhan, Eser, Fırat
YEDEKLER: Ümit, Anıl, Kemal, Sefa, Cengizhan, Muzaffer, Samet
ANTRENÖR: Recai Şahinler
Goller: Dakika 14-43- M.Enes Yılmaz, Dakika 30 Kemal (Boluspor), Dakika 35 Gökhan Çavuş, Dakika 40-90 Türker Demirhan (Tepecikspor)