Boluspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına dün akşam yaptığı çalışmayla başladı. Yeni transferinde yer aldığı ilk antrenmana 23 oyuncu katıldı. Çiçeği burnunda teknik adam Reha Kemal Erginer, antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncular ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi.
Yeni sezon hazırlıklarına yaptığı çalışmayla start veren Boluspor'da yeni transfer ilk çalışmada boy gösterdi. 2014-2015 sezonu hazırlıklarına bugün akşam Karaçayır tesislerinde yaptığı çalışmayla başlayan kırmızı-beyazlılar, takım halinde düz koşu yaptı. Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, daha sonra kondisyoner Kazım Akgün nezaretinde açma germe ve ısınma hareketleri yaptı. Antrenman daha sonra aerobik koşu, anatomik adaptasyon ve hareketlilik çalışması ve soğuma antrenmanı ile devam etti. Sezonun ilk çalışmasında kırmızı-beyazlılar yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenmanla start alırken, tüm oyuncuların mutlu ve moralli oldukları gözlemdi. Boluspor Pazar günü yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
BOLUSPOR 23 KİŞİ ÇALIŞTI
12 temmuz'da başlayan kampa geçtiğimiz sezonki kadrodan; Cüneyt, Emrah, İsmail Haktan, Zlatkov, Emre Kılınç, İlyas, Orhun, Yasin, Melih, Yeni transferden; Serkan Şirin, İshak Çakmak, Özkan Karabulut, Mehmet Kuruoğlu, Kiralık gönderilen; Mehmetcan, Abdülsamet Kırım, Samet Eker, Tolga, Emre Taşkoparan ve Alt yapıdan ise; Enes Yılmaz, Saidcan, Kaan, İbrahim ve Umutcan yer aldı.
TRANSFERE DEVAM…
Gazetemizin spor sevisinin edindiği bilgiye gören bir çok oyuncuyla görüşmelerini sürdüren kırmızı-beyazlı yönetimin 2-3 gün içersinde bir çok ismi kampa dahil edeceği öğrenildi. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre bu sezon 16-17 transfer yapmayı düşünen transfer komitesinin bu oyunculara önümüzdeki günlerde imza attırması bekleniliyor.