Yeni sezon hazırlıkları öncesi ilk hazırlık maçını oynayan Boluspor, Karadeniz ekibi Orduspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda sahadan Karadeniz ekibi Orduspor ilk yarının 44'üncü dakikasında bulduğu golle 1-0 galip ayrıldı.

2014-2015 sezonu hazırlıklarına 12 Temmuz'da başlayan Boluspor, ilk hazırlık maçını oynadı. Boluspor tesislerinde oynanan karşılaşmayı Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ve kırmızı-beyazlı yönetimi tam kadro izledi. Boluspor, sahaya Özkan Karabulut, Serkan Yalçın, Nurettin, Mehmet Kuruoğlu, İshak Çakmak, Bilal, İsa Demir, Kibong, İsmail, Emre Kılınç ve Kenan ilk on biriyle çıktı.

İLK ATAK BOLUSPOR'DAN

Maça her iki takımda kontrollü başlasa da ilk şut Boluspor'dan geldi. Karşılaşmanın ilk 10 dakikası orta saha mücadelesi ile geçerken, kırmızı beyazlıların ilk tehlikeli atağı 15'inci dakikada geldi. Kibong'un pasında topla buluşan Bilal yaklaşık 20-25 metreden çektiği sert şutla Orduspor kalesini yoklasa da top az farkla yandan auta çıktı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında her iki takımda birçok gol pozisyonuna girse de Boluspor'a oranla daha üstün gözüken taraf Orduspor oldu. Sağlı sollu ataklarla Boluspor kalesine gelmeye çalışan Orduspor ilk 45 dakikanın son dakikasında defansın arasına atılan topta topa müdahale etmekte geç kalan kaleci Özkan'ın sağından atılan sert şut Boluspor ağlarıyla buluştu ve bu golle Orduspor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. İlk 45 dakikada başka gol olmayınca Boluspor ilk devreyi 1-0 mağlup kapattı.

İKİNCİ YARI AYNI KADRO SAHADA

İkinci yarıya Boluspor sadece kaleci Özkan'ın yerine Erdi Yokuşoğlu değişikliği ile çıktı. Orduspor ise ilk yarıdaki kadrosunu tamamen değiştirdi. İkinci yarıya ilk yarıya nazaran daha hareketli ve ne yapmak istediğini bilen bir futbol ortaya koyan ve daha çok ayağa yaptığı paslarla rakip kaleye gitmek isteyen Boluspor, İshak Çakmak ile gole çok yaklaşsa da İshak'ın şutu az farkla yandan auta gitti.

GENÇLER UMUT VERDİ

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak gönderilen ve bu sezon başı A2 takımından A takıma çıkan birçok genç oyuncu Orduspor karşısında forma şansı buldu. Teknik Direktör Reha Erginer, ikinci 45 dakikada birçok yeni transferi kenara alarak tüm genç oyunculara Orduspor karşısında şans verdi. Genç oyuncuların performansı izleyenler tarafından alkış aldı.

TARAFTAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Boluspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk hazırlık maçını Orduspor ile oynarken, kırmızı-beyazlı taraftarlarda yoğun ilgi gösterdi. Boluspor tesislerinde oynanan karşılaşmayı yaklaşık 500 taraftar izledi. Oyuncuların saha içinde yaptıkları hareketlerden dolayı ve mücadelelerinden dolayı kırmızı-beyazlı oyuncular maç sonrası oyuncuları alkışladı.

3 OYUNCU BOLUSPOR'A KARŞI

Geçtiğimiz sezonlarda Boluspor forması giyen Volkan Koçaloğlu ve Mesut Çaytemel Boluspor'a karşı forma giyerken, geçtiğimiz sezon başı yaşadığı sakatlık nedeniyle 1 sezon Boluspor forması giyen ve yeni sezon öncesi kadroda düşünülmeyen tecrübeli orta saha oyuncusu Ali Güzeldal, Boluspor'a karşı forma giydi. Orduspor'da oynayan Volkan, Mesut ve Ali'nin performansları maçta dikkat çekti.

BOLUSPOR: Özkan Karabulut (45' Erdi Yokuşlu), Serkan Yalçın (80' Umut Meraş), Mehmet Kuruoğlu (70' Mehmet Can), İsa Demir (77' İbrahim Kılıç), Nurettin (50' İlyas), Bilal (50' Ahmet Kulabaş), İshak Çakmak (70' Emre Taşkoparan), Kibong (77' Yasin Dülger), Emre Kılınç (60' Serkan Şirin), İsmail Haktan (58' Samet Eker), Kenan Şahin (60' Enes)