Tüm Bolu derneklerini bir çatı altında toplamayı amaç edinen Bolu Platformu üyeleri Ankara´da yemek verdi. Her ay düzenlenen platform toplantılarında Bolu ve ilçelerinin sorunları görüşülerek, yapılabilecek çalışmalar ve fikir alışverişleri yapılıyor.
Yemekli toplantıya; Vali İbrahim Özçimen, Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Tanju Özcan, eski Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, 22. Dönem TBMM Başkan Vekili İsmail Alptekin, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tahsin Akduman, Kaymakamlar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Bolulu üst düzey bürokratlar, Ankara´da bulunan Bolu vakıf ve dernek başkanları katılarak yoğun ilgi gösterdiler.
Yemekli toplantıda; Vali İbrahim Özçimen ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman Bolu için yapılan çalışmaları sinevizyon eşliğinde katılımcılara anlatarak bilgilendirdiler.
Sunumların ardından katılımcılar Bolu ile ilgili fikirlerini, yapılması gerekenleri paylaştılar.
Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın yaptığı açıklamasında "Bolu Platformu üyelerine bu akşamki bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum. Bolu ve İlçeleri birlikte yükselecekler. Yapılan tüm çalışmalar Bolu ve ilçelerimiz için. Bu toplantıların yararı büyük, hem kaynaşmayı sağlıyor hem de sorunlara ortak akılla çözüm bulmak için istişarede bulunuyoruz" dedi.