Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Bolu Şubesi hayırsever vatandaşlarla kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek. Toplanan yardımlar öğrencilere, huzur evlerine ve muhtaçlara yapılacak yardımlarda kullanılacak.

Yardıma muhtaç kişilere ulaşmak adına birbiri ardına başarılı organizasyonlara imza atan Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Bolu Şubesi 17 Ocak'ta Soylu Otelde yapılacak kahvaltı için bilet satışına başladı.

6 Aralık'ta Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Bolu Şubesi ve Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu iş birliği ile düzenlenen Sonbahar Rüzgarları” yardım konseri büyük beğeni toplamıştı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konser Salonu'nda gerçekleşen konsere Vali Ahmet Zahteroğulları ile Eşi Mahire Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Hayırsever İşadamı Orhan Uçar, Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizler Yardım Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural, Bolu Şube Başkanı Jale Soner Canbolat, çok sayıda davetli ve sürpriz bir isim Nazan Şoray da katılmıştı.

17 Ocak'ta Soylu Otelde yapılacak kahvaltılı yardım toplantısının detayları hakkında bilgi veren Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizler Yardım Vakfı Bolu Şube Başkanı Jale Soner Canbolat, Aldığımız karar doğrultusunda 17 Ocak Cumartesi günü Soylu Otelde açık büfe kahvaltımız var. Buradan gelen gelirler ile öğrencilerimizi okutuyoruz, huzurevlerine yardımlarımızı devam ettiriyoruz, ayrıca kapımıza gelen genç yaşlı muhtaç durumda olanlara kalplerini kırmadan elimizden geldiğince yardımlarımızı yapıyoruz. İnşallah Bolu halkı yine bize katkıda bulunarak açık büfe kahvaltımıza gelirler. Desteklerini bizden esirgemeyenlere şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

6 Aralık'ta Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Yardım Vakfı Bolu Şubesi ve Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu iş birliği ile düzenlenen Sonbahar Rüzgarları” yardım konserinin büyük beğeni topladığının altını çizen Canbolat kahvaltıya sürpriz konukların da katılımının olacağını belirterek şunları söyledi;

SÜRPRİZ İSİMLERİN KATILIMI OLACAK

“Sayın Genel Başkanımız Gülgen Dural Hanımefendi, Bolulu hayırsever iş adamı Orhan Uçar Soylu Otelde düzenleyeceğimiz toplantıya katılacak. Davetiyelerimizi gönderdiğimiz sürpriz isimler var. Hepsinin katılımını bekliyoruz. Bolu halkının desteklerini bizden esirgememesini ve kahvaltımıza katılmasını çok önemsiyoruz. İnşallah hayırlara vesile olacak bir etkinlik gerçekleştireceğiz.” Haber Merkezi