Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu kliksa.com, Bolu'nun online alışveriş haritasını açıkladı. kliksa.com verilerine göre, Bolulular oto aksesuarları, telefon, anne bebek oyuncak, bilgisayar ve elektrikli ev aletleri kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor. Ürün bazında ise oto lastiği, akıllı telefon, bebek bezi, televizyon ve kol saati en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Bolu'da online alışverişin büyük bölümü sırasıyla Gerede, Mudurnu, Mengen, Göynük, Seben, Yeniçağa, Kıbrıscık ve Dörtdivan ilçelerinde gerçekleşiyor.

Akıllı telefon Boluluların ilk tercihi…

kliksa.com verilerine göre Bolulu kadınlar; en çok akıllı telefon, bebek bezi, ütü, elektrikli süpürge ve derin dondurucu satın alırken, %41'i alışverişini tek çekimle, %59'u ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor. Erkekler ise sırasıyla oto lastiği, akıllı telefon, televizyon, kol saati ve USB bellek tercih ediyor. Bolulu erkeklerin %37'si alışverişini tek çekimle, %63'ü ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor.

Kliksa Hakkında

Sabancı Holding'in iştiraki Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin internet sitesi olarak 2012 yılında kurulan kliksa.com, sahip olduğu geniş ürün gamını cazip fiyatlarla ve Sabancı güvencesiyle tüketicilerine sunuyor. Kliksa; televizyon, görüntü sistemleri, cep telefonu, bilgisayar, beyaz eşya, spor ve outdoor, anne, bebek ve oyuncak, oto aksesuarları, züccaciye ve ev düzeni, saat, gözlük ve aksesuar gibi kategorilerde 250 bini aşkın ürünü bünyesinde bulunduruyor. Ürünlerine her gün yenilerini ekleyen ve ürünlerini kullanıcılarına hızlı şekilde ulaşmasını hedefleyen kliksa.com, tüketicilerine her güne özel kampanyalar ve 9 aya varan taksit seçenekleri sunuyor. Daha detaylı bilgi için www.kliksa.com adresi ziyaret edilebilir. Haber Merkezi