AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten önce başkanlık makamına yürüyerek Kültür Park ve Yeraltı Katlı Otoparkı Yaya Tüneli'nden gelen Şahin, Başkan Yılmaz'ın Bolu'da yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsederek; Benimde gördüğüm kadarıyla Bolu'nun çehresi önemli bir ölçüde değişmiş ve değişmekte bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum” diye konuştu.
Bir takım ziyaretler ve açılışlarda bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı başkanlık makamında ziyaret etti. Şahin ve beraberindekiler makama yürüyerek Kültür Park ve Yeraltı Katlı Otoparkı Yaya Tüneli'nden geldi.
“Bolu'da hep ilkleri hayata geçiriyoruz”
Makamda gerçekleştirilen ziyarette Mehmet Ali Şahin'e Bolu ve Bolu'da yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Başkan Yılmaz, Bolu'da birçok ilkler yaptık ve Bolu halkı da bu ilkleri hep sahipleniyor. Yaptığımız projelere en yakın örnek az önce yürüyerek geçtiğimiz Kültür Park ve Yeraltı Katlı Otoparkı Projesi. Bu proje için biz kocaman bir tepeyi kaldırdık ve içerisine hem otopark hem işyerleri hem de Belediye Meydanı'ndan Pazaryerine geçilebilecek bir tünel yaptık. Bu proje ile komünist ülkeler dahil otopark sorununu dünyada çözmüş ilk il olacağız. Spor açısından da dünya da bir ilke imza atıyoruz. Bir olimpiyat içerisindeki bütün spor faaliyetlerinin yapılabileceği dünya da tek il yine Bolu olacak. Karaçayır bölgesinde 2 bin 100 dönümlük bir alan içerisinde yapacağımız bu projenin içerisinde ayrıca su sporlarının da yapılabilmesi için Büyüksu Deresi'nin önünü gererek orada bir gölet oluşturacağız. Biz şehirde tamamen bir değişim ve dönüşüm uyguluyoruz. Bizim hedefimiz Bolu'yu geleceğe bir dünya kenti olarak taşımak” dedi.
“Hem partimize hem Belediye Başkanımıza halktan büyük bir teveccüh var”
Ziyarette konuşan Mehmet Ali Şahin ise; Başkan Yılmaz'ın Bolu'da yaptığı çalışmalarla Bolu'nun çehresini önemli ölçüde değiştirdiğini ve değiştirmeye de devam edeceğini belirterek; Ben Bolu'ya daha önceleri de geldim ve bu son gelişimde Bolu'nun çehresinin önemli ölçüde değiştiğini gördüm. Bu değişimin devam edeceğini de biliyor ve buna inanıyorum. Bolu halkının da bu yapılanları sahiplendiğini biliyorum. Halkın nabzını tutmak için halkın arasında olmak gerekir ve bugünkü gezimizde de gördüğüm gibi Bolu halkının hem partimize hem de size oldukça büyük bir teveccühü olduğunu gördüm ve hissettim. Şunu da ayrıca belirtmek isterim ki bu seçimlerde Bolu sizi yeniden seçecek” diye konuştu.