İZZET BAYSAL POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ

KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA

Kültür Mahallesi'nde Ö.E.'nin boşanma sürecinde olduğu R.E. tarafından yolda yürüdüğü esnada kolundan tutarak zorla annesinin evine getirdiğini, orada yaklaşık bir saat kadar kendisini alıkoyduğunu, R.E.'nin ayrılmak istediğini söylediğini, müştekinin başkaca bir duruma maruz kalmadığını ifade ettiği bildirilmiştir.

AMBULANSA VURUP, KAÇTI!

1 Nolu Sağlık Ocağında acil tıp teknisyeni olarak çalışan İ.Ö. kaza ihbarı aldıklarını, ivedi olarak hareket ettiklerini, intikal esnasında kendilerine 14… plakalı aracın çarptığını, aracın durmayarak olay yerinden uzaklaştığını ifade ettikleri bildirilmiştir. Yapılan plaka sorgulaması sonrası otomobili E.A.'ya ait olduğu belirlendi.

İŞ KAZASI

Karacaağaç Mahallesi'nde S.C. işyerinde taşlama cihazı ile çalışırken gözüne çapak kaçmış ve tedavisi için hastaneye gittiği tedavisini yaptırdığı bildirilmiştir.

KİŞİLERİN HUZUR VE SÜKÛNUNU BOZMA

Çıkınlar Mahallesi'nde şüpheli İ.B, kızı N.P'ın eşi ile ayrılma noktasında olduğunu, damadı T.P'ın yanında kardeşi M.P'la birlikte evlerine geldiğini, çocuklarını istediğini, yüksek sesle bağırdıklarını ve üzerlerine yürüdüklerini, olayın büyümemesi için polis çağırdıklarını beyan ettiği bildirilmiştir,

BAHÇELİEVLER POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ

İŞ KAZASI

Doğancı Köyü'nde D.S.'nin kendisine ait kamyonun kasasını temizlediği sırada, kafasını kasaya çarptığı olaydan dolayı hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilmiştir.

KASTEN YARALAMA-HAKARET

Bahçelievler Mahallesi'nde H.A.'nın eşi olan şüpheli Ç.A. ile ailevi meseleler yüzünden tartıştıkları, şüphelinin eşi müştekiyi darp ettiği ve hakarette bulunduğu bildirilmiştir.

HAKARET

Sümer Mahallesi'nde Müşteki M.T.'nin oğlunun şüpheli Y.G.'den alacağı olduğu, müştekinin şüpheliden bu parayı istemesi üzerine şüphelinin müştekiye hakaret ettiği bildirilmiştir.

MALA ZARAR VERME

Tabaklar Mahallesi'nde S.B.'nin kayınbiraderine ait olan araç ile AVM otoparkından çıkış yaptığı sırada direksiyon hâkimiyetini kaybederek, otoparkın duvarına çarptığı olaydan dolayı araçta hasar meydana geldiği bildirilmiştir.

KİŞİLERİN HUZUR VE SÜKÛNUNU BOZMA

Bahçelievler Mahallesi'nde Müşteki Ç.A.'nın eşi olan şüpheli A.A ile on gün önce boşandıkları, şüpheli A.A ve kardeşleri olan Y.A., M.A. ve M.Y.'nin Ç.A.'yı darp ettikleri hakaret ettikleri bildirilmiştir.