CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
Bolu'nun Asayiş Günlüğü…
1-) TEHDİT/ İZZET BAYSAL P. M. A.:20: Köroğlu Mahallesinde Müşteki Ş.S şüpheli Ş.K ile bir müddet arkadaşlık yaptığını 5 ay önce kendisinden ayrıldığını bu süre zarfında şüphelinin rahatsız ve tehdit ettiği bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
2-) KASTEN YARALAMA-MALA ZARAR VERME/ İZZET BAYSAL P. M. A.: Gölyüzü Mahallesinde Şüpheli müşteki İ.T,yeğenini Mağdur-Şüpheli R.G nin rahatsız ettiğini düşünerek aralarında tartışma çıktığı kavgaya dönüştüğü bu esnada çarşı içinde bulunan tezgah a 85 tl civarındaki ürüne zarar verdikleri bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır
3-)TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA/: Sağlık mahallesinde Müşteki O.A aracına 81……. plakalı bir aracın çarptığını, şüphelinin alkollü olduğu bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır
4-) TAKSİRLE YARALAMA İZZET BAYSAL P. M. A. : Mağdur S.A. caddede yürüdü esnada 16……. plakalı aracın kendisine çarptığı, şahısla Arasında arbede yaşandığı daha sonra şahsın olay yerinden aracı ile uzaklaştığı, hayati tehlike olmadığı bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
5-) KASTEN YARALAMA İZZET BAYSAL P. M. A. : Kuruçay Mahallesinde Müşteki E.I ile Şüpheli Ş.S nin olay günü araba yıkama sırası yüzünden tartışıp akabinde Şüphelinin, Müştekiyi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde darp ettiği bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
6-) KASTEN YARALAMA İZZET BAYSAL P. M. A. : Kültür Mahallesinde Apartman yöneticiliği yapan Müşteki H.O ile aynı apartmanda kapıcılık yapan şüpheli İ.A arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartıştıkları ve akabinde Şüpheliler V.A-A.A Müştekiyi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde darp ettikleri bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
7-) HAKARET İZZET BAYSAL P.M.A: Karaçayır Mahallesinde Müşteki E.G ile Şüpheli H.Ç olay günü kiralık ev meselesi yüzünden tartışıp akabinde birbirlerine hakaret ettikleri bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
8-)HAKARET/İZZET BAYSAL P.M.A: Çıkınlar Mahallesinde Müşteki E.Ö ile Şüpheli R.D nin alacak verecek meselesi yüzünden tartışıp akabinde Şüphelinin, Müştekiye hakaret ettiği bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
9-) KASTEN YARALAMA BAH