İFTİRA

Sağlık Mahallesi'nde şüpheli C.C.'nin, İ.A.'ya eşinin başkaları ile ilişkisi olduğunu söyleyerek iftirada bulunduğu ve aile huzurunu bozduğu bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

İNTİHARA TEŞEBBÜS

Köroğlu Mahallesi'nde H.T.'nin ailevi sebeplerden dolayı bunalıma girerek ilaç içtiği, olaydan dolayı hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

İNTİHARA TEŞEBBÜS

Sağlık Mahallesi'nde ikamet eden A.U., ailevi sebeplerden dolayı bunalıma girerek 30 adet ilaç içtiği, olaydan dolayı hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Aktaş Mahallesi'nde şüpheli U.A.'nın ailevi sebeplerden dolayı kayınbiraderi olan M.A.'yı sopa ile darp ettiği, müştekinin olaydan dolayı hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Gölyüzü Mahallesi'nde bulunan boş arazide alkol alan F.K. ve S.Ç.'nin faili meçhul iki şahsın yanlarına gelerek darp ettikleri bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

ELTİLER BİRBİRİNE GİRDİ

Kültü Mahallesi ikamet eden ve aynı zaman elti olan R.O. ve L.O'nun, altlı üstlü aynı apartmanda oturdukları, halı asma meselesi yüzünden tartıştıkları ve birbirleri darp ettikleri bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

MANTARDAN ZEHİRLENDİ

Sağlık Mahallesi'nde ikamet eden A.G.'nin derin dondurucudan çıkartarak pişirdiği mantardan zehirlendiği, olaydan dolayı hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

BİSİKLET HIRSIZLIĞI

Tabaklar Mahallesi'nde kendisine ait olan bisikletini dükkânının önüne park eden A.K. bisikletini park ettiği yerden F.M. isimli şahıs tarafından çalındığı bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikat devam etmektedir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS

Tabaklar Mahalleis'nde ikamet eden E.Ö.'nun işsiz olduğu ve yalnız olduğundan dolayı bunalıma girerek miktarını bilmediği hap içtiği, olaydan dolayı hayati tehlikesinin olmadığı bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

KASTEN YARALAMA

Mudurnu'nun Huzur Fakı Mahallesi'nde yolda yürüyen S.K.'nin yanına yaklaşan F.M. kardeşinin telefonunu sorduğu, müşteki telefon numarasını vermeyince şahsa saldırarak hayati tehlike arz etmeyecek şekilde darp ettiği bildirilmiştir.