BOLU'NUN ASAYİŞ GÜNLÜĞÜ
E M N İ Y E T
1-) KUMAR OYNANMASI İÇİN YER VE İMKAN SAĞLAMAK/ İZZET BAYSAL P.M.A.:
İhsaniye Mahallesinde Şüpheli M.E. olay günü işletmeciliğini yaptığı kahvehanede yanık tabir edilen kumar oyunu oynattığı tespit edilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
2-) KAYIP ŞAHIS/ İZZET BAYSAL P.M.A.:
İhsaniye mahallesinde Kayıp Şahıs E.Ü evinde bulunan masanın üzerine Ben sevdiğim adamın yanına gidiyorum. Beni aramayın şeklinde not bırakarak evden ayrıldığı bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
3-) KAYIP ŞAHIS / İZZET BAYSAL P.M.A.:
Karaçayır Mahallesinde, Kayıp şahıs M.K üniversite öğrencisi olduğu ve teyzesi Müşteki D.Y ile birlikte kaldığı, cep telefonunu almadan evden ayrıldığı ve okuldaki sınavlarına da girmediği bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
4-) AÇIKTAN HIRSIZLIK / İZZET BAYSAL P.M.A.:
Semerkant mahallesinde Müşteki M.A camide abdest alacağı sırada ceketini çıkartıp astığı, namaz kıldıktan sonra alışveriş yapacağı sırada ceketinin cebindeki cüzdanının çalınmış olduğunu fark ettiği asmış olduğu yerden bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
5-) RAHATSIZ ETME/ İZZET BAYSAL P.M.A.:
Kültür Mahallesinde Müşteki Y.A eşi olan Şüpheli A.A ile ailevi sorunlardan dolayı ayrı yaşadıkları, ancak şüphelinin eşini sürekli telefonla arayarak rahatsız ettiği bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
6-) KENDİ KENDİNİ YARALAMA İZZET BAYSAL P.M.A.:
Gölyüzü Mahallesinde Müşteki/Şüpheli F.K nin olay günü restoranda alkol aldığı sırada geçmişte yaşadığı olaylar nedeniyle bir anlık siniri ile soda şişesini kırıp bileklerini hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaraladığı bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
7-) İŞYERİNDEN HIRSIZLIK İZZET BAYSAL P.M.A.:
Sağlık Mahallesinde, Müşteki K.G işyerinin alarmının çaldığı ve içeriye baktığında genç bir erkek şahıs gördüğü, şahsın da kendisini görmesi üzerine camdan atlayarak kaçtığı, takip ettiği ancak yakalayamadığı, maddi zararının bulunmadığı, daha önceden yanında çalışan bir şahsın oğlundan şüphelendiği bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
8-): HAKARET İZZET BAYSAL P.M.A.:
Tabaklar Mahallesinde müştekiler Ş.B,G.K ile şüpheli E.U nun olay günü araç park etme meselesi yüzünden tartışıp akabinde, Şüphelinin Müştekilere hakaret ettiği bildirilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata başlanmıştır.
9-) MALA ZARAR VERME İZZET BAYSAL P.M.A.:
Tepecik Mahallesinde, Müşteki S.G ikametin bahçe duvarını faili meçhul kişi veya kişilerce beton kısımları kırılmak suretiyl