Şık dekorasyonu, değişmez kaliteli hizmet güvencesi, güler yüzlü ve profesyonel kadrosu ile nezih bir ortam sunan ve dostlarınızla rahat bir ambiyansta keyifli zamanlar geçirebileceğiniz My Balkon Cafe ve Restsurant hizmete açıldı.

İsmet Paşa caddesi üzerinde bulunan ayrıca Belediye binası arkasındaki yer altı katlı otopark asansörleri aracılığı ile de kolaylıklı gidebileceğiniz My Balkon Cafe ve Restaurant özgün ve geniş menü yelpazesi ile Bolu'da fark yaratacak ve sizleri damak tadınıza uygun farklı lezzetlerle buluşturacak.

My Balkon Cafe Restaurant'ta alanında kendini kanıtlamış usta aşçıların ellerinden günün çorbası, köy kahvaltısı, şefin özel kahvaltı tabağı, tost ve bazlama çeşitlerinden özel hazırlanmış sosis tabağına kadar bir çok kahvaltı çeşidi alternatifi bulunurken makarna çeşitleri ile de İtalyan ve Türk mutfağını birleştiren yapısıyla Boluluların vazgeçilmez mekanlarından birisi olacak. Ayrıca et ürünlerinde oldukça iddialı bir menüye sahip olan My Balkon Cafe ve Restaurant ızgara, köfte, sucuk ve kebap çeşitlerinin yanı sıra Karadeniz yöresine has pideleri ile siz Boluluların hak ettiği damak tadını ve kaliteyi uygun fiyatlarla karşınıza çıkarıyor.

Eşsiz manzarasıyla doğum günlerinizde, toplu yemek organizasyonlarınızda, iş toplantılarınızda ve her türlü çeşitli organizasyonlarınızda da kapılarını sizlere açan My Balkon'un bir cephesi İsmet Paşa Caddesine bakarken diğer cephesi ise İzzet Baysal Caddesine bakıyor.

Açıklamalarda bulunan işletme sahibi Mehmet Emin Erdoğan; Dünya mutfağının seçkin lezzetleri, kendine özgü kahvaltı ve ana yemeklerin yanı sıra cafe olarak da hizmet vermekteyiz. Toplu yemekler gibi her türlü organizasyona kapılarımızın açık olmasının yanı sıra bir öğrenci şehri olan Bolu'da, öğrencilerimizi de gözeterek kaliteli hizmetimizi uygun fiyatlara sunuyoruz. İnsanımızın yemek zevki her geçen gün değişiyor. Biz de ‘My Balkon' ile belki daha önce insanımızın tattığı ama üç aşağı beş yukarı aynı tadı aldığı lezzetlerin bizcesini ürettik. Bunu etin en iyi yerini alarak, bazen pişirme yöntemiyle, bazen sunuşumuzla, ortamımızla oluşturma yoluna gittik. Buraya gelenler yemeklerimizin ve hizmetin farkını görecek” şeklinde iddialı bir konuşma gerçekleştirdi. Haber Merkezi