Bolu ve Bolulular için dayanışma ve güç birliği oluşturmayı amaçlayan Bolulular Birliği faaliyetlerine devam ediyor. Başkent'te Bolulular Buluşması” adı altında her ayın ilk Pazartesi günü, Ulucanlar (Cezaevi) Kültür Merkezinde yapılan toplantılarda, Bolulu bürokratlar, siyasiler ve işadamları bir araya getiren Bolulular Birliği, her ay Bolu'nun bir bölgesini ele alarak en yetkili makamlardan güncel bilgileri katılımcılar ile buluşturuyor.
Bu ayki toplantı hakkında ön bilgi veren Bolulular Birliği Başkanı Yakup Evirgen; Bolulular Birliği 2013 Yılını Bolu'yu ve ilçelerini Ankara'daki bürokratlara ve işadamlarına tanıtmaya ayırdık. Ocak ve Şubat ayı toplantılarında Bolu merkezin tanıtımı Sn. Valimiz İbrahim Özçimen ve Sn. Belediye Başkanı Sn. Alaattin Yılmaz tarafından yapıldı. Mart ayında Gerede tanıtıldı. 01 Nisan'da yapılacak 6'ncı toplantının gündemi GÖYNÜK olarak bildirildik. Programda Göynük Kaymakamı Sn. Haluk ÇAKMAK ve Göynük Belediye Başkanı Sn. Kemal KAZAN tarafından Göynük ile ilgili tanıtım ve Belediye faaliyetlerine ilişkin sunum yapacaklar. İlimizin ve ilçelerinin sorunları, projeleri, potansiyelleri ve gelecek planları hakkında bilgilerin verildiği toplantılar interaktif şekilde yapmaktayız.” dedi.
Ayrıca bilgi paylaşımında bulunan Başkan Evirgen; Toplantılarımızda katılımcılar soru, beklenti ve değerlendirmelerini direkt yöneltebilmekte ve en yetkili ağızlardan bilgi almaktadır. Bolulu herkesin katılabildiği toplantılara katılım serbesttir.” diyerek tüm Boluluları BAŞKENT'TE BOLULULAR BULUŞMASI” etkinliğine davet etti.