Ankara'da yaşayan Bolulular tarafından oluşturulan Ankara Bolular Birliği Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Ankara'da Bolulu her vatandaşın hizmetinde olduklarını açıkladılar.
Her biri Başkent bürokrasisinde yer alan isimlerden oluşan ziyaretçi topluluğu, Bolulu gazetecilerle bir araya geldi. Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden bürokratlar Ankara'da Bolulu her vatandaşın hizmetinde olduklarını söyledi.
Başkent'te kendilerinden yararlanılması gerektiği yönünde çağrılarını dile getiren Başkent Bolulular Birliği Başkanı Yakup Evirgen, Bolu'ya nasıl ve ne şekilde daha fazla hizmet edebiliriz?' sorusunu sıkça kendi aramızda tartışıyoruz. Başkent'te görev alan Bolulu arkadaşlarımızla her hafta bir araya geliyoruz. Bu toplantılarımıza Bolu'dan konuklarımızın da katılmasını arzuluyoruz. Amacımız sorunlara yönelik çözüm önerileri ortaya koymak. Elbirliği verip, güzel çalışmalara imza atmayı arzuluyoruz” dedi.
“BAŞKENT'TEKİ BOLULU BÜROKRATLARIMIZDAN İSTİFADE EDİLMELİ”
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör ise, Evirgen'in ardından yaptığı açıklamada Ankara'da bürokratlık görevi yapan ziyaretçilere ayrı ayrı teşekkür etti ve çalışmalarında başarı dileğinde bulundu. Ankara'nın başkent olması nedeniyle burada bürokratlık yapan isimlerden iyi düzeyde yararlanılması gereğine vurgu yapan Güngör, bürokraside görev alan isimler ile Bolu'da görev yapan siyasi ve bürokratlar arasındaki bağın kuvvetlendirilmesi gerektiğini işaret etti.