Mustafa Sarıgül ve Battal İlgezdi, ‘Memleket Havaları-Bolu' etkinliğine katıldı.
Ataşehir Bolulular Derneği Zübeyde Hanım Öğretmen Evinde buluştu.Ataşehir Belediyesi ve Bolulular Derneğinin ortaklaşa düzenlediği geceye Sanatçılar Ömer Faruk Bostan, Bolulu Ömer Öztekin, Kıbrıscık yöresel halk oyunları ekibi ve Bolu davul zurna ekibi katıldı.
Salonu dolduran kalabalık misafirlere Anadolu'nun bölgede yaşayan dernekleride destek verdiler. Gecenin sürprizi ise siyaset dünyasından geldi. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Memleket Havaları-Bolu” etkinliğine katıldı. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, MHP İstanbul milletvekili Faik Tunay da katılımcılar arasında idi. Salonda bulunanlar heyecanla coşkularını dile getirdiler.
Gecede Yeniçağa Aşçılık Derneği yemek standı açtı aşçılar ilçelerini tanıtıp Bolu'yu temsil ettiler. Yöresel gıda standları açıldı. Gecenin bir bölümünde ise misafirlere ikram yapıldı.
Etkinlikte yaptığı konuşmada yerel seçimlere çok az bir zaman kaldığına değinen Mustafa Sarıgül, yerel seçimlerden sonra Türkiye'nin yüzünün güleceğini, refaha ve huzura kavuşacağını söyledi. Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra İstanbul'da talana ve soyguna son vereceklerini, İstanbul'un tarihi dokusuna uygun çalışmalar yapılacağının altını çizdi.