Sıcaklar bunaltıyor. Bir hafta boyunca Basra sıcaklığının etkisi altına girecek olan Bolu'da insanlar çareyi Akkayalar'da serinlemekte buldu.

Meteorolojinin tahmini çıktı ve artan sıcaklar Bolu ve çevresini de etkisi altına aldı. Bir hafta boyunca Basra sıcakları ile kavrulacak olan Bolu'da insanları nasıl serinleyeceklerini şaşırdı. Mudurnu Yolu üzerinde Bolu'ya yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Akkayalar ise serinlemek için kapısını çalan Bolululara kucak açtı. Bir süredir tadilat gören Akkayalar'da Bolulular serin sularda sıcakların tadını çıkardı. En çok da çocuklar sularda oynamanın zevkine vardı. Anne ve babalarıyla Akkayalar'a gelen çocuklar sakin suda çılgınca eğlendi.

Büyükler ise havuzda yüzerek serinledi. Ailece havuza girenler su altından yaptıkları şakalarla aile fertlerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Havuzuda serinleyenler bu kez ağaçlık alanda piknik yapıp yorgunluk attı. Akkayalar'da yükselen kahkaha sesleri kadar mangal kokuları da yazın artık tüm sıcaklığıyla geldiğini haber verdi. Haber Merkezi