Yeni Mesaj Gazetemizin organize ettiği paneller serisinin Bolu ayağında düzenlenen panellere bir yenisi daha eklendi. Bayanlara özel olarak tertip edilen; İslam Dünyasını Kuşatan Fitneler ve Tevhidin Merkezi Ehl-i Beyt” panelini Bolulu bayanlar büyük bir ilgi ile takip etti. Panele, Yeni Mesaj Gazetesi Yazarlarından Seçil Mumcuoğlu, Sabiha Karamustafa, Huri İnceayan, Kevser Dikici konuşmacı olarak katıldı.

Yeni Mesaj Gazetesi yazarlarından Kevser Dikici; AKP'nin 12 yıllık icraatları ve Dinler arası Diyalog, Medeniyetler Arası İttifak projelerinin Ülkemiz ve Milletimiz üzerindeki yıkıcı etkilerini belgeler eşliğinde delilleri ile birlikte anlattı. Seçil Mumcuoğlu, Yahudi - Hristiyan entrikalarının, Ülkemiz üzerindeki uzantılarının Dini ve Tarihi Arka planında Ehl-i Beyt'e karşı bidat akımlar, Nakşibendilik konulu sunumunu belgeler eşliğinde kaynakları ile tek tek ortaya koydu. Mumcuoğlu, Anne ve Babasından soyunun Ehl-i Beyt'e ve Allah resulüne dayanan Atatürk'ün gerçek ve müşahhas kimliğini belgeleriyle anlattı. İlahiyatçı Huri İnceayan ise Tevhidin Merkezi Ehl-i Beyt konulu sunumunu yaparak. Ehl-i Beyt'i ayetler hadisler ışığında anlattı.İslam kılıfı ile Müslüman toplumların içine virüs gibi giren akımların, panzehirinin Ehl-i Beyt olduğu, kaynaklarıyla ortaya kondu. Peygamber efendimizin Müslüman tarifine uymayan, "gördüğü kötülüklere eliyle, diliyle engel olmayan; imanın en zayıfı olan kalbiyle buğzetme gereği dahi duymayan yığınların, Ehl-i Beyt'in diriltici nefesi ile dirilmesi gerekir diyen İnceayan, Prof. Dr. Haydar Baş Bey'in Bolu halkına selamlarını ileterek konuşmasına son verdi.

Katılımın yoğun olduğu panelin ardından Yeni Mesaj Gazetemizin Bolu İl Temsilcisi İsmail İnceayan, Araştırmacı Yazar Seçil Mumcuoğlu ve Sabiha Karamustafa hanımefendi ile yaptığı özel röportajda Türkiye genelinde ve Bolu'da devam ede gelen panellerin içeriği açısından önemini değerlendirdi.

Haber Merkezi