Galatasaray, Türkiye Kupası maçında Torku Konyaspor'u 4-1'lik skorla devirerek adını çeyrek finale yazdırdı. Bağımısız taraftar grubu ultrAslan Bolu'nun organizasyonuyla Türk Telekom Arena'ya giden yaklaşık 50 Bolulu futbolsever de takımlarını yalnız bırakmadı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Galatasaray, sahasında Torku Konyaspor'u ağırladı. Gol makinesi Burak Yılmaz ve Hollandalı süperstarı Wesley Sneijder'ın yıldızlaştığı gecede, Bolu'dan giden yaklaşık 50 futbolsever kale arkası tribündeki yerini aldı. Taraftar grubu ultrAslan Bolu Temsilciği'nin organizasyonu ile Türk Telekom Arena'ya giden Bolulu taraftarlar, teknik direktör Hamzaoğlu yönetimindeki Galatasaray'ın oynadığı oyun ve atılan gollerle adeta büyülendi.

SNEİJDER'E SEVGİSELİ...

10. dakikada Burak, 16. ve 34. dakikada Hollandalı yıldız Sneijder ve 45. dakikada Olcan'ın golleri sonrası büyük sevinç yaşayan Bolulu aslanlar 90 dakika boyunca susmadan takımlarına destek oldu. Özellikle attığı goller ve oynadığı oyunla yıldızlaşan Wesley Sneijder'a büyük ilgi gösterdi. Galatasaray formasıyla 2006 yılında çıktığı Beşiktaş maçının uzatma dakikalarında attı golle sarı-kırmızılı takımı şampiyonluğu taşıyan Konyaspor futbolcusu Hasan Kabze'ye de sevgi gösterilerinde bulunuldu.

ORGANİZSAYONLAR DEVAM EDECEK

Kusursuz bir organizasyonla Bolu'daki taraftarı Türk Telekom Arena'ya taşıyan ultrAslan Bolu İl temsilcisi Semih Karaosmanoğlu, takımı yalnız bırakmayan futbolseverlere teşekkür etti. Bu tür organizasyonların devam edeceğini kaydeden Karaosmanoğlu, "Bolu'daki Galatasaraylı arkadaşlarımızı düzenleyeceğimiz organizasyonlarla yeniden takımımızla buluşturmaya devam edeceğiz.Bolu'daki taraftarımız lig ve kupa maçları için yapacağımız duyuru ve etkinliklerimizi sosyal paylaşım sitelerimizden takip edebilirler" diye konuştu. Haber Merkezi