CHP Yalova Milletvekili TBMM'nin tanınan yüzü Muharrem İnce Bolu'ya geldi. Bankalar önünde Bolulularla buluşan Muharrem ince, yaklaşık bin kişiye hitap etti. İktidara ince göndermelerde bulunan Muharrem İnce, Başbakan Davutoğlu'nun komik adam olduğunu söyleyerek, Davutoğlu'nun 23 Nisan Başbakanı olduğunu ifade etti.

TBMM'nin ve Türk siyasetinin tanınan yüzü CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Bolu'ya geldi. Bankalar önünde yaklaşık bin kişiye hitap eden İnce'ye miting otobüsünde CHP'li adaylar Tanju Özcan, Yusuf Renkli ve Burak Cop'un yanı sıra İl Başkanı Kazım Karsu ve aday adayları da eşlik etti. Bu seçimin yoksullar ve saraylılar arasında olduğunu söyleyen İnce, iktidara da ince göndermelerde bulundu.

İnce, Bu seçim ayda 940 TL maaşla geçinmeye çalışanlarla ayakkabı kutusunda paralarını saklayanlar arasında olacak. Bu seçim, kaçak sarayda kilosu 4 bin TL'den çay içenlerle, ucuz ekmek kuyruğunda bekleyenler arasında olacak. Bu seçim, Atatürkçülerle Cumhuriyet düşmanları arasında olacak” dedi. Konuşması sık sık 3, 3 sloganıyla kesilen İnce, kalabalığın yetersiz oluşuna dikkat çekerek bu seçimde 3-0 yapılamayacağını söyledi. İnce, bol bol alkış ve tezahürat aldığı konuşmasında sağcıların mutluluğunun da CHP'de olduğunu söyledi.

İnce, konuşmasında Özcan'dan da övgüyle söz etti. Özcan'a methiyeler dizen ince, şaka yoluyla Özcan'a takılmadan da geçmedi. İnce, Ben Genel Başkan Yardımcılığı'na aday olduğumda arkamda bir kişi adam gibi durdu, o da Tanju Özcan'dı. Tanju bana Yalova'daki Boluluların kapılarını tek tek çalarak da destek oldu seçimlerde” dedi. İnce Bolulularla bağ kurduğu konuşmasında onlarla karşılıklı diyaloglarda bulundu, beraber slogan çalışması da yaptı. Miting sonunda Tanju Özcan 19 Mayıs akşamı yapılacak olan gençlik yürüyüşüne Boluluları davet etti. Özcan ve İnce Bolu buluşmasının ardından Düzce'de miting vermek üzere Bolu'dan ayrıldı. Haber Merkezi