Tüm Dünya'da çığ gibi büyüyen bir kova buzlu su eylemi ilimize de sıçradı. İlimizde sunuculuk yapan Utku Cihan, Facebook hesabında paylaştığı videoda ALS'ye kendisinin de destek verdiğini belirterek, bu desteklerin sadece görüntüden ibaret olmamasını istedi.

Sunucu Utku Cihan, Facebook hesabında paylaştığı videoda ALS'ye kendisinin de destek verdiğini belirterek, bu desteklerin sadece görüntüden ibaret olmamasını istedi.

Cihan, evinin banyosunda çektiği bir videoyu Facebook hesabında paylaştı.

Paylaştığı videoda, ALS hastalığı hakkında farkındalık yaratmak için gerçekleşen bir kova buzlu su eylemine destek verdiğini açıklayan Cihan, ALS hatalığını farkındalaştırma kampanyasında ben de varım. Bu kampanya ile alakalı olarak birkaç kelime etmek istiyorum. Bu kampanyada farkında olan herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Fakat artık buzlu su ile yapılan bu eylemlerin ve aktivitelerin yanı sıra herksin gücü yettiğince bu insanlara ve çevresindeki yardıma muhtaç kişilere destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

Cihan, Sadece bu hastalıkla mücadele edenlere değil, tüm yardım bekleyen insanlara yardım etmek gerektiğine dikkat çekerek, Yarım bekleyen dostlarımıza. Dünyadaki bütün dostlarımıza elimizden geldiğince maddi manevi destek vermek zorundayız. Biz bunun farkına vardık. Maddi ve manevi desteklerimizi yapmanın vakti geldi. Bu tarz videoları çeken herkes elinin el verdiğince bu hastalığa ve çevresindeki tüm yardıma muhtaç insanlara yardımcı olsun” diye konuştu.

Cihan, kısa konuşmasının ardından, hazırladığı bir kova buzlu suyu evinin banyosunda başından aşağıya döktü.