Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim giderlerine destek vermek üzere 24 Temmuz'da başlatılan bağış kampanyasına Bolu'dan yaklaşık 6 bin kişinin destek verdiğini söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, merkeze bağlı 112 köy ve 44 mahalle muhtarla bir araya geldikleri yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim giderlerine destek amacıyla 24 Temmuz'da başlatılan kampanya hakkında açıklama yapan Coşkunyürek, 07 Ağustos 2014 Perşembe akşamı itibariyle Bolu'dan 5 bin 600'ün üzerinde kişinin Erdoğan'ın bağış hesabına para yatırdığını söyledi.

Yatırılan rakamı açıklamayan Coşkunyürek, Tayyip Erdoğan varsa bende varım diyen vatandaşlarımız seçim botunca Cumhurbaşkanı adayımıza destekçi olmak onun yanında odluğunu göstermek ona çalışmalarında bir nebze de olsa karınca misalince destek vermek için, vatandaşlarımız partili kardeşlerimiz bankalarda uzun kuyruklar oluşturdular. Neticesinde dün akşam itibari ile aldığımızı rakam 5 bin 600'ün üzerinde. Büyük ihtimalle bu rakam 6 bini geçecek. Bu Bolu'muz için ciddi ve önemli bir rakam Bolu'da 6 bin vatandaşımızın Başbakanımıza bu konuda destekçi olması gönlünden kopan desteği göstermesi onun yanında yer aldığını göstermesi bizim için çok önemli. Biz teşkilat olarak bu konuda katkı veren tüm vatandaşlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ve şükranımızı sunuyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun istiyoruz. Başbakanımız bunu fazlasıyla hak ediyor. Milletimiz bunun bilincinde ve farkında. Çünkü bu ülkeye bugüne kadar gerçekten 12 yıllık boyunca gecesini gündüzüne katarak kendi hastalığını ihmal ederek sayın başbakanımız kilometrelerce yollar kat ederek Türkiye'de büyük değer kattı. Bunu bütün vatandaşlarımız görüyor. Hepimizin hayatı değişti” diye konuştu.