1 Kasım'da yapılan genel seçimlerle Ordu'dan ve Ordulu olarak 26. Dönem için milletvekili seçilen isimlere Bolu Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden tebrik ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Bolu Ak Parti Milletvekilleri de unutulmadı.

Bolu Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak TBMM'nde yapılan ziyaretlere Bolu Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cavit Demir, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Yeşiller, Ali Rıza Bedük, Ahmet Aktepe'de katıldı. Bolu Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin bu anlamlı tebrik ziyaretine kendileri de Ordulu olan Bolu Vali Yardımcılarından Ayhan Kartlı ve Vakıfbank Bolu Şube Müdürü Ayhan Karadeniz'de eşlik etti.

Bolu Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından aslen Ordulu olan İstanbul Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma, Antalya MHP Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, İstanbul MHP Milletvekili İsmail Faruk Aksu ziyaret edildi. Dernek Ordu Ak Parti Milletvekili Ergün Taşçı, Ordu Ak Parti Milletvekili Metin Gündoğdu ve yine Ordu Ak Parti Milletvekili olan Oktay Çanak'ı da ziyaret etti. Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bolu Milletvekillerini unutmadı ve Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'yü de makamlarında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette derneğin Bolu'da ki faaliyetlerinden bahseden Dernek Başkanı aynı zamanda Özel Fatma Hatun ve Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, 26. dönemde milletvekili seçilen Ordulu hemşerilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'ye de Bolu Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Demir, Bolulu vekilleri de yeni dönemleri için tebrik ederek Bolu için yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.

Vekiller Bolu Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve Yönetim Kurulunun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette vekillere çeşitli hediyeler takdim eden Bolu Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cavit Demir, 17 Ocak'ta Bolu Gölcük'te yapılması planlanan Bolu Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hamsi Festivaline bütün vekilleri davet etti. Haber Merkezi