Rock müziği sevilen şarkıcısı Haluk Levent, Bolu'da vereceği konserin tarihinin bir iletişimsizlik sonucu değişmesi sonucunda hayranlarından özür dilemek için Bolu'ya geldi.

Rock müziği sevilen şarkıcısı Haluk Levent, Bolu'da vereceği konserin tarihinin bir iletişimsizlik sonucu değişmesi sonucunda hayranlarından özür dilemek için Bolu'ya geldi. Levent'in 22 Aralık tarihinde AİBÜ Bordo Salonda düzenlenecek konseri, konseri organize eden öğrenci grubu ile Levent'in organizasyon şirketi arasında yaşanan bir iletişimsizlik sonucunda 2 Ocak 2015 tarihine ertelendi. Durumun farkına varan ve Haluk Levent ile konu hakkında görüşen öğrenci grubu, konserin yeni tarihini Haluk Levent'in kendi ağzından duyurmasını istedi. Öğrencilerin isteğini kırmayan Haluk Levent ise, Bolu'da konser biletinin satışının yapıldığı yerlerde hayranları ile bir araya geldi.

Konserin bir yanlış anlaşılma ve iletişimsizlik nedeniyle tarih değiştirdiğini aktaran Haluk Levent, 22 Aralık'ta yapılması planlanan konser İstanbul'da DNK müzik aracılığıyla arkadaşlarımızla anlaşma yapılmış. DNK ile benim koordinasyonumda bir bağlantı kopukluğu oldu. Bu da arkadaşlarımızın şansızlığı oldu. Bu nedenle ayın 22'sinde değil 2 Ocak'ta diye biz ele almıştık. Arkadaşlarımıza ise 22 Aralık diye belirtilmiş. Yani tam anlamıyla bir sehven yapılmış bir hata olaydır” ifadesini kullandı.

Bolulu hayranları ile 2 Ocak'ta bir araya gelerek en güzel şarkılarını birlikte söyleyeceklerini de sözlerine ekleyen Levent, Öğrenci kardeşlerimiz olarak değil de bu konseri bir organizasyon şirketi yapsaydı zaten bırakırdık ama buradaki kardeşlerimizin geleceklerinin sıkıntıya girmemesi ilerde yapacakları için problem yaşamamaları için ben de buraya kadar geleyim bir görüneyim dedim. Tekrar etmek gerekirse sehven gerçekleşen durum için böyle bir kopukluk oldu. Her şey için sağ olun. 2 Ocak'taki konserimize de herkesi bekliyoruz” dedi. AİBÜ'de birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek olan ünlü rock sanatçısı Haluk Levent, basın toplantısından sonra hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çekildi. Haber Merkezi