Bolu'da yılbaşı hazırlıkları tamamlandı. Oteller birbirinden sürpriz sanatçılar ve orkestralarla konuklarına muhteşem bir yeni yıl kutlatmak için beklemeye başladı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da otellerde yılbaşı hazırlıkları hız kazandı. Türkiye'nin cennet kenti Bolu, yılbaşına özel sanatçılar ve eğlencelerle misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Yeni yıl öncesi otellerin eğlence programı da belli oldu. Abant Tabiat Parkı'nda bulunan iki otel de sanatçılarla yeni yıla merhaba diyecek. Büyük Abant Oteli'nde pop müziğin güçlü sesi ve genç kızların sevgilisi Yusuf Güney sahne alacak. Yılbaşı hazırlıklarını tamamlayan Abant Palace Otel'de ise konuklar yeni yıla ünlü sanatçı Mithat Körler konseri ile girecek. Kentin gözde otellerinden Gazelle Resort Spa Oteli ise konuklarına bir sürpriz yapacak. Otelde Türkiye'nin ünlü bir orkestrası sahne alacak.

Geçtiğimiz günlerde kayak sezonunu açan Kartalkaya'da ise yine kar üzerinde etkinlik hazırlığı olduğu öğrenildi. Oteller, karla kaplı Köroğlu Dağları'nın zirvesinde renkli kutlamalarda tatilcileri yeni yıla sokacak. Haber Merkezi