İlimiz büyük bir heyecana şahit olacak. Türk televizyonlarının reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bölüm çekimleri için Gerede'ye geliyor. Dizide oynatılmak üzere Bolu'da 500'ü aşkın kişinin fotoğrafları çekildi. Seçilenler rol alacak.
15 Ocak 2003 tarihinde derin devlet ve mafya dizisi olarak yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, yeni bölüm çekimleri için Bolu'nun Gerede ilçesine geliyor. Geçtiğimiz günlerde 221'nci bölümünü geride bırakan fenomen dizinin yeni bölüm çekimleri Nisan ayı sonunda Gerede ilçesinde yapılacak.
20 ila 25 Nisan tarihleri arasında Gerede'de çekilecek olan yeni bölüm çalışmaları için set kurulacak. Dizide Bolulular da yer alacak. Edinilen bilgiye göre set çekimi öncesi Bolu'da 500'ü aşkın kişinin fotoğrafları çekildi. Bu kişiler arasından bazılarının dizide rol alacağı öğrenildi. Gerede ilçesinde ahşap fabrikası bulunan ve dizide Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz'ın yeni bölüm çekimleri için de Gerede'yi tercih etmesi Boluluları sevindirdi.