Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Köroğlu televizyonu tarafından yayınlanan ‘SİZİN İÇİN BOLU TARIM', ‘BOLUDA TARIM' olarak değişen adı ve Cansu Korkut hanımefendinin sunumu ile canlı olarak ekrana geldi. Programa Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Erdal Kaya, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Muzaffer Bilici ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlker Duman'ın katıldığı yayında ‘Kırsal Kalkınma Desteklemeleri' ele alındı.
Kırsal Kalkınma Desteklemelerinin ele alındığı programda Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Erdal Kaya, 2013 yılının kısa bir değerlendirmesini yaparken özellikle üreticilerimizin örgütlenerek kooperatif ve birliklere üye olmasının önemine değindi.
Özellikle 2014 Ekonomik Yatırım proje başvuruları için 27 Ocak tarihinin son olduğunu belirten Kaya başvuru yapacak olan üreticilerimizin bu tarihi geçirmemesini özellikle vurguladı. Birlik ve kooperatiflere üye olma koşullarını ve faydalanabilecekleri hibe desteklemeleri hakkında üreticilerimiz bilgi edinme şansı buldu.
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Muzaffer Bilici ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlker Duman üreticilerimize üye olma şartları ve faydaları hakkında bilgiler verirken örgütlü yetiştiriciliğin önemine tekrar vurgu yaptı.
Her ayın ilk Perşembe günü ekranlara gelecek olan BOLUDA TARIM” Cansu KORKUT hanımefendinin sunumuyla ekranlara gelmeye devam edecektir.