Müteahhitten daire satın alan polis memuru, aralarında anlaşmazlık çıkması sonucu kavgaya tutuştu. Silahların da çekildi kavgada, polis memuru N.C. müteahhittin kardeşi Bülent A.'nın kafasına beylik tabancasının kabzası ile vurarak feci şekilde darp etti.
Edinilen bilgiye göre olay bugün İzzet Baysal Mahallesi'nde meydana geldi. Olay şu şekilde gelişti; E. İnşaat'ın sahibi Bülent A.'dan daha önce bir daire satın alan polis memuru N.C., arasındaki alışveriş sonunda bir miktar daha borç kaldı. Dairede bir takım eksiklikler tespit eden ve bu eksiklerin giderilmesini isteyen N.C. ile müteahhit arasında daha önce de tartışma yaşandı. Bugün yine tartıştıkları sırada devreye giren müteahhidin kardeşi olan emekli astsubay Murat A. İle polis memuru N.C. kavgaya tutuştu. Her ikisinin de belindeki silahları çektikleri belirtilirken, N.C.'nin silahın kabzası ile Murat A.'nın başına vurarak feci şekilde darp ettiği belirtildi.
Olaydan sonra Murat A. İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, N.C.'de gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.