Sakarya İlkokulu'na girerek hırsızlık yapan şahıs, olaydan sadece 2 gün sonra yakayı ele verdi. Olay yerinde elde ettiği delilleri değerlendirerek şahsın peşine düşen Bolu Polisi, zanlının Düzce'de olduğunu tespit etti. Eş zamanda başka bir hırsızlık vakası yüzünden yakalanan zanlı, Düzce'de adliyeye çıkarılmayı bekliyor.
Geçtiğimiz gün Sakarya İlkokulu'nda ders saati bitince okula girerek gece boyunca okulu talan eden hırsız Düzce'de yakalandı.
POLİS KAN DAMLALARINI TAKİP ETTİ
Okulda yaptığı hırsızlık vakasında olay yerinde bazı izler bırakan zanlı, Bolu polisinden kaçamadı. Olay yerinde kan damlaları bulan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Masası dedektifleri, diğer delillerle birlikte şahsın kimliğini tespit etti. Zanlının Düzce'de olduğunun belirlenmesi üzerine peşine düşen polisle eş zamanda, zanlı başka bir hırsızlık vakası nedeniyle Düzce polisince yakalandı.
POLİS İÇİN KOLAY LOKMA OLDU
Hırsızlığın yapıldığı sabah aldığı ihbarla Sakarya İlkokulu'na gelen Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Masası dedektifleri, tüm delilleri en ince ayrıntısına kadar inceledi. Zanlının tüm gece okuldaki keşfini saniye saniye görüntüleyen güvenlik kamerası görüntülerini de mercek altına alan polis için zanlıyı yakalamak çocuk oyuncağı oldu. Birkaç gün içinde şahsın yakalanabileceğini söyleyen emniyet yetkilileri söylenileni yaptı ve sadece 2 gün sonra zanlının kimliğini ve yerini tespit etti.
Zanlının Düzce'de işlediği suç nedeniyle adliyeye çıkarılacağı öğrenildi. Zanlının tutuklanmaması halinde bu kez Bolu polisi Sakarya İlkokulu'nda yapılan hırsızlık iddiaları nedeniyle şahsı gözaltına alarak Bolu'ya getirecek.