BOLU'DA NELER OLMUYOR

Bolu'da 300 lise öğrencisinin futbol karşılaşması sonrasında kavga ettikleri, öğrencilerin okul basmak istemesi ve öğrencilerin İzzet Baysal Caddesi'nde yürüyüş yapmaları Bolu'da gençliğe neler oluyor dedirtti. Peki neler oluyor gerçekten? Hata nerede? Eğitimcilere bakarsanız mevzuat, velileri dinlerseniz toz kondurmuyorlar. O zaman hata nerede diye sormadan duramıyoruz?

Olaylar sonrası 2 müfettiş görevlendirilmiş. Bu iş ne müfettişle olur, ne de eğitimle! Kendi okul yıllarımı düşünüyorum; İki meslek lisesi arasındaki çatışma yıllardır devam ediyor. Bence iki meslek lisemizi de birleştirelim. Bu çatışmaları bir şekilde çözmeye çalışalım. Bu konuda hem Bolu Valiliğimizin, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve Bolu Emniyet Müdürlüğümüzün kimsenin canı yanmadan, gerekli önlemleri hemen alacağına, inanıyorum.

ÜÇ KEZ YANIYOR AYNI EV!

Bahçelievler'de zamanın en lüks evlerinden, bakmadan geçemediğimiz ev üç kez terk edilmişlik yüzünden yanıyor. Tinerciler, bally çekenler, içki içenler…

Bahçelievler Muhtarı bu konu ile ilgili şikayet ettiğini ise Bolu'da yayın yapan bir internet gazetesinin yorumlarından okuyorum.

Gülay Sarıcan (12.12.2014 20:04:32)

Bu evle ilgili kaç kez Bahçelievler muhtarı gerekli yerlere başvurdu ama bizim yetkililer imiz birinin canı yanmadan çözüm bulmazlar.50.yİl ilkokulu ve ortaokuldan çıkan öğrenciler soluğu orda alıyor. Testi kırılmadan çözüm bulun lütfen…

Bir çözüm istiyoruz. Birinin canı yanmadan. Saygılarımla…