AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen İsrail'i protesto yürüyüşünde, Filistin'de yapılan insanlık dışı savaş lanetlendi. Düzenlenen protesto yürüyüşüne 200 kişi katılırken, çoğu vatandaş da kornalarla ve alkışlarıyla protestoya destek verdi.
AK Parti Gençlik Kolları tarafından başlatılan yürüyüş Bankalar Meydanı'nda saat 21:00'da sloganlar atılarak başladı. Ellerinde taşıdıkları meşalelerle Allahu Ekber” diyerek koşan gençlik kolları üyeleri, kendilerini yerlere atarak Gazze'de yaşanan ölümleri canlandırdı. Müslüman uyuma kardeşine sahip çık” sloganları atarak yürüyüşe geçen grubun yürüyüşü Bolu Valiliği binası önünde son buldu.
VATANDAŞLARDAN YÜRÜYÜŞE DESTEK
Bankalar Meydanı'nda başlayan yürüyüşte 200 kişi İsrail'i lanetlerken, caddede bulunan vatandaşlar da alkışlarla ve kornalarla protestoya destek verdiler.
ÇOCUK KATİLLERİNE LANET YAĞDI
Valilik binası yakınlarında sona eren yürüyüşün sonunda basın açıklamasını yapan Bolu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Harun Yıldız, İsrail askerlerini caniler sürüsü olarak nitelendirerek, "İsrail'in caniler sürüsü, şeref yoksunu namussuz askerleri Gazze'de önce havadan bombardımandan sonra çok sayıda zırhlı aracın ve tankın kara harekatıyla yerle bir ettiği sivil yerleşim bölgelerinde ilerlemeye çalışıyor. Biz Müslümanlar olarak muhakkak ki, bu zulme dur diyeceğiz" dedi.