Bolu'nun ilk ve tek online marketi hizmete açıldı. Vatandaşlar artık marketlere gitmeden bütün ev ihtiyaçlarını online marketten karşılayacak. Taze gıda ürünlerinden hızlı tüketim ürünlerine kadar her şey ayağınıza gelecek.

Bolulu girişimciler, vatandaşların en çok alışverişe vakit ayırması üzerine harekete geçti. Bolu'nun ilk ve tek online marketi olma özelliğini taşıyan www.jetbakkal.com.tr hizmete girdi. En güçlü markaların pazar lideri olan ürünlerini tazelik ve gıda güvenliğini göz önünde bulundurarak en hızlı şekilde vatandaşlara ulaştırmayı hedefleyen jetbakkal, hizmete girer girmez yoğun talep almaya başladı. Müşterilerin olumlu tepkileri karşısında bir de kampanya başlatan www.jetbakkal.com.tr yönetimi, ilk alışverişte müşteriye 20 TL'lik hediye çeki veriyor.

Online marketten alışveriş yapmak da çok kolay. İnternet sitesine giren müşteri gıda ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar birçok ürünü sepete ekliyor. Daha sonra 50 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterinin istediği ürünleri anında paketleyen market ekibi, kısa sürede alışveriş sepetini alıcıya kapıda teslim ediyor. Kapıda nakit ve kredi kartı ile ödeme imkanı sunuyor. Haber Merkezi