Bolu Valisi Ahmet Zahteroğlu yaptığı açıklama ile il genelinde yeni futbol sahaları oluşturmak için çalışmaların devam ettiğini belirtirken, golf sahalarının oluşturulması için uzmanların Bolu'ya çağrıldığını ve çalışmaların başlatıldığını açıkladı.
Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, spor turzminde Bolu'nun gerekli yerini alabilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Zahteroğulları, yaptığı açıklamada, Bolu'nun spor turizmi açısından bölgede söz sahibi olan iller arasında olduğunu söyledi. Kamp dönemlerinde futbol takımlarının yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Zahteroğulları, Bölgeye daha çok takımın gelerek kamp yapması için çalışmalar yapmamız gerek. Bunun başında tesislerin yapılması gerekmekte. Bu kapsamda Abant Tabiat Parkı'na iki adet futbol sahasının yapılması konusunda çalışmalarımız devam etmekte" diye konuştu.
Zahteroğulları, spor turizminin içerisinde birçok spor branşının yer aldığına da dikkat çekerek, "Basketbol ve voleybol takımları için de tesis yapma çalışmalarımız var. Bolu'da golf turizminin yapılması için çalışmalara başlandı. Bu kapsamda konunun uzmanı olan kişiler Bolu'ya geldi ve golfun yapılabileceği alanlarda incelemeler yaptı" ifadesini kullandı.