Dolandırıcılar kentimizde adeta sınırları zorlamaya devam ediyor. İş adamlarına giderek para toplamaya çalışan dolandırıcılar, bu kez kendilerine Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya'yı kurban seçtiler. Çetinkaya'nın kendilerini yönlendirdiğini belirten dolandırıcılar, böylelikle iş adamlarından para sızdırmaya çalışıyor.

Daha öncede Bolu Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunan kişilerin son kurbanı çiçeği burnunda Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya oldu. Ekrem Çetinkaya'nın ismini kullanarak iş adamlarından para toplamaya çalışan dolandırıcıların varlığı tespit edilince Bolu Belediyesi'nden açıklama geldi.

Bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesinin istendiği açıklamada, Belediye Başkan yardımcısı Ekrem Çetinkaya'nın ismini kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışan kişilerin olduğu tespit edilmiştir. İlimizde bazı şahısların kurum ve kuruluşlara giderek Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya adına para talep ettikleri gelen telefonlar üzerine tespit edilmiştir. Konunun Belediyemiz ve Belediye Başkan yardımcımız ile herhangi bir ilgilisi bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu kişi ya da kişilere itibar etmemesi önemle duyurulur.” ifadelerine yer verildi. Haber Merkezi