Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 1 Mart 2021 Pazartesi günü yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası Koronavirüsle Mücadele kontrollü normalleşme süreci çerçevesinde İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüsle mücadele kapsamında 81 il Valiliğine gönderdiği ‘Dinamik Denetim Süreci’ genelgesi doğrultusunda Bolu’da da Bolu Valisi başkanlığında ve koordinesinde denetimler yapıldı.

DENETİMLERE 854 EKİP 2.957 PERSONEL KATILDI

Sabah saatlerinden itibaren il genelinde Bolu Valiliği koordinesinde ve Bolu Valisi öncülüğünde ilçelerin de kaymakamların kontrolünde ‘Dinamik Denetim Modeli’ çerçevesinde 854 ekip ve 2 bin 957 personel ile hayatın her alanında denetimler yapıldı. Ekipler 24 saat esasına göre çalışarak denetim faaliyetlerini sürdürecekler.

VALİ DENETLEMELERDE BULUNDU

İçişleri Bakanlığı’nın ‘Dinamik Denetim Süreci’ genelgesi doğrultusunda ülke genelinde olduğu gibi Bolu’da da yapılan kontrollü normalleşme kapsamında yapılan denetlemelere Bolu Valisi de katıldı. Bolu Valisi, Sanayi Sitesinde bulunan lokantalarda ve Bolu’nun en işlek caddelerinde faaliyet gösteren Restorant, Alışveriş Merkezleri, Kıraathane, pastane ve Pazar yerini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talep, şikâyet ve önerilerini dinleyen Vali, kontrollü normalleşme dönemi kapsamında yeniden faaliyetlerine başlayan iş yerlerinde koronavirüsle mücadele tedbirlerini denetleyerek esnaf ve vatandaşlara hatırlatmalarda bulundu, esnafa hayırlı ve bereketli bol kazançlar diledi.

Bolu Valisi’nin koronavirüs tedbirleri denetimlerinde İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Güntekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, Tarım ve Orman İl Müdürü İzzet Murat ve Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi hazır bulundular.