Vakıf Bank, Bolu Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere özel kredi paketleri sunacak. Vakıf Bank'ın kredi paketlerinde, oda üyelerinin her türlü tarımsal faaliyet ihtiyaçları karşılanacak ve gelir akışlarına göre kendilerine özel ödeme planları hazırlanacak.

Haber: Emrah ÖGET

Ziraat Odasında bir araya gelen Vakıf Bankası Bolu Merkez Şube Müdürü Ayhan Karadeniz, Vakıf Bankası Gölyüzü Şube Müdürü Hanife Heveskar ve Bolu Ziraat Odası Başkan'ı Hakkı Fidan çiftçilere yönelik bir protokol imzalayarak, Bolulu çiftçiler için hayırlı olmasını dilediler.

Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, Vakıflar Bankası'nın her iki müdürü bugün burada. Vakıflar Bankası ile çiftçiye yönelik bir protokol imzalıyoruz. Bundan sonra çiftçilerimiz Vakıflar Bankası'ndan alımlarda, traktör alımında, hayvan alımında, mazot alımında her şeyden faydalanacaklar. Karşılıklı imzalayacağımız bu protokolün Bolu Çiftçisine, Bolu tarımına faydalı olacağının inancındayım. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu
Vakıf Bankası Bolu Merkez Şube Müdürü Ayhan Karadeniz, Tarıma desteğe VakıfBank bu sene itibari ile başladı. Çiftçilerimiz için, besi yapan, süt hayvancılığı yapan, traktör almak isteyen, sebze üretimi yapan, bunlarla beraber kümes yapan tüm çiftçilerimiz için kredilerimiz oluşturuldu. Şimdiden hayırlı olsun diyorum, üreticilerimizi, çiftçilerimizi bankamıza bekliyoruz” dedi.

VakıfBank'ın çiftçilere sağladığı bazı imkanlar şöyle;

HASAT DÖNEMİ ÖDEMELİ KREDİLER

Hasat dönemi ödemeli krediler ile tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlayan VakıfBank, aynı zamanda üreticilere danışmanlık hizmeti de sunuyor. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Tarım Bakanlığı'nın hibe destekli kredilerinin yanı sıra tarımla ilgili her alanda üreticiler, VakıfBank'ın uzman ekipleri tarafından bilgilendiriliyor. Bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyet yapan üreticilere destek veren VakıfBank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere Tarsim Tarım Sigortası hizmeti de sunuyor.

HASADI BEREKETLİ GEÇEN ÜRETİCİLERE ALTIN HESABI

Birikimini altın hesabında değerlendirmek isteyen Bolulu üreticiler, en yakın VakıfBank şubesinde hesap açtırarak tasarrufunu altın olarak yapabilecek, herhangi bir sebeple nakit paraya ihtiyaç duyduklarında ise hesabındaki altını TL'ye çevirerek aynı gün çekebilecek.