Bolu'nun turizm potansiyeli ve Bolu Belediyesi tarafından Bolu'da gerçekleştirilen turizm projeleri uluslararası basında yer aldı. Merkezi Rusya olan ve Avrupa'da 7 ülkede milyonlara varan sayılarda dağıtımı gerçekleştirilen Turkey Inter Culture ve Alanya Magazine dergileri Haziran baskılarında Bolu'ya yer verdi.

Rusya Merkezli olan ve Avrupa'da 7 ülkede milyonlara varan sayıda dağıtımı gerçekleştirilen Turkey Inter Culture ve Alanya Magazine dergileri Haziran baskılarında Bolu'ya yer verdi. Geçtiğimiz ay içerisinde Bolu'ya gelerek hem Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Bolu'nun turizm potansiyeli hakkında röportaj yapan hem de Bolu'nun turizm bölgelerini tüm Avrupa'ya tanıtmak adına ilimizi karış karış gezen gazeteciler dergilerinin son sayılarından Bolu'ya 6 sayfa yer ayırdı.

Özellikle yabancı turist açısından tanıtıma ihtiyacı olan Bolumuz adına tamamı Avrupa'da dağıtıldığı için büyük bir fırsat olan Inter Culture ve Alanya Magazine dergilerinin gazetecileri ile sohbet eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu artık sizin bir eviniz sayılır, sizleri her zaman burada ağırlamaktan mutluluk duyarız. Bolumuzun Avrupa'da tanıtımına katkı sağladığınızdan dolayı sizlere şimdiden çok teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi