Bolu Valisi Aydın Baruş eşi Nagihan Baruş ile birlikte Kurban Bayramı'nın ikinci gününde geçtiğimiz günlerde Mudurnu İlçesine bağlı Ilıca ve İğneciler Köyleri'nde çıkan yangınlar sonucu evlerini kaybeden yangın zede aileleri ziyaret etti.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Kurban Bayramı'nın ilk günü olduğu gibi ikinci gününde de ziyaretlerine devam etti. Vali Baruş, eşi Nagihan Baruş ile birlikte Taşkesti ilçesine bağlı Ilıca ve İğneciler Köyleri'nde çıkan yangın sonucu evlerini kaybeden aileleri ziyaret ederek hem bayramlarını kutladılar hem de yeniden geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

İLK ZİYARET ILICA KÖYÜ'NE

Bolu Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş'un bu kapsamdaki ilk ziyareti Ilıca Köyü'ne oldu. Vali Baruş buradaki ziyarette ilk olarak yangınzede İsmail Dedeoğlu'nun evine eşi Nagihan Baruş ile birlikte giderek bayramlarını kutladı. Aileye bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Baruş, acil bir ihtiyaç veya isteklerinin olup olmadığını sordu. Vali Baruş'un ziyareti nedeni ile son derece mutlu olduklarını kaydeden yangınzede İsmail Dedeoğlu, "Sizlerin şahsında devletimizin yanımızda olduğunu görmek gerçekten memnuniyet verici. Yangın olduğu zaman da yanımızdaydınız, şimdi de yanımızdasınız. Allah sizlerden razı olsun" dedi. Vali Baruş ve eşi Nagihan Baruş daha sonra ise yine aynı köyden yangınzedeler Mehmet Karataş, Yusuf Aslan ve Kadriye Durukan'ın da evlerini de ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

İĞNECİLER KÖYÜ'NDEKİ YANGINZEDELER DE ZİYARET EDİLDİ

Vali Baruş eşi Nagihan Baruş ile birlikte yine geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonucu evlerini kaybeden Güney Köyü Yukarı Mahalle'de bulunan aileleri de ziyaret etti. Burada da yangınzede aileler ve köylüler ile bayramlaşan Vali Baruş ile eşi Nagihan Baruş, mağdur ailelerin evlerini ziyaret ettiler. Buradaki ziyarette de yangın mağduru ailelerin bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali Baruş, köylüler ile de uzun süre sohbet etti. Bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde bulunan Vali Baruş, yangın yerinde incelemelerde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında İl Adet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlilerinden bilgi aldıktan sonra köyden ayrıldı. Bolu Valisi Aydın Baruş'ın Ilıca ve İğneciler Köyü ziyaretlerine Mudurnu Kaymakamı Cihat Sönmez, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hasan Erdoğan da katıldı. Haber Merkezi