Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte muhtemel başkan adaylarının isimleri de kulislere düşmeye başladı. Mevcut Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semercioğlu yeniden göreve talip olduğunu kamuoyuyla paylaşırken, üç ismin daha başkanlık için kulis yaptığı gelen bilgiler arasında.
20 Şubat tarihinde yapılması planlanan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi, kulislerde hareketlenmeye başladı. Dolu dolu bir dönem geçiren Emin Semercioğlu önümüzde ki ay gerçekleştirilecek seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı.
Kulislerde 3 isim daha dolaşıyor!
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu'nun haricinde ise, nabız yoklayan 3 ismin daha olduğu belirtiliyor. Bu isimlerden biri ise geçtiğimiz dönem Bolu Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığını kaybeden Türker Ateş. Ateş'in bir kez daha şansını deneyeceği gelen bilgiler arasında.
Kulislerde konuşulan bir diğer isme bakıldığında, ‘Akpınarlıların' seçimlerde ağırlığını koyacağı tahmin ediliyor. Emin Semercioğlu'nun akrabası da olan Boluspor eski Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı'nın da muhtemel adaylar arasında ismi sıkça telaffuz ediliyor.
Seçimlerde muhtemel adaylardan biri de Harun Savcı olarak ifade ediliyor. Belli bir gurubun adayı olarak seçimlere gireceği belirtilen Harun Savcı seçimlerin kilit isimlerinden biri. Aday olması halinde diğer başkan adaylarının oy hesaplarını oldukça sıkıntıya sokacağı da bir gerçek.