Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, beraberinde Başkan Yardımcısı Mustafa Özkoparan ile birlikte Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak'ı Kulüp binasında ziyaret ederek başarılar diledi.
Boluspor'un 7'den 70'e Bolu'da yaşayan herkesin gözbebeği ve şehrin en önemli marka değerlerinden birisi olduğunu söyleyen Bolu TSO Başkanı Ateş, Kulübün sağladığı başarıların, kendileri için de her zaman gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. Abak'a desteğini ifade eden Ateş, spor kulüplerinde en önemli konunun sağlıklı bir mali döngüye sahip olmak olduğunun altını çizerek, Sizler genç ve dinamik bir ekiple göreve geldiniz. Kendi işlerinizin yanı sıra, elinizi taşın altına koyarak önemli bir sorumluluğu üstlendiniz. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyor ve sizlere başarılar diliyoruz. Sportif başarının yanı sıra Kulübümüzün sağlam bir mali döngüye kavuşabilmesi için özellikle gelir getirici proje ve faaliyetlerde bulunmak çok önemli. Sizlerin ufkunuz ve vizyonunuzla, Kulübümüze gerek kurumsallaşma, gerekse sportif faaliyet ve başarılarda ciddi bir ivme kazandırmanızı temenni ediyoruz” dedi.
Boluspor'un çiçeği burnunda Başkanı Savaş Abak ise Boluspor Kulübü'nde başkanlık görevini üstlenmiş olmanın kendisi için bir onur olduğunu ifade ederek ziyaretlerinden ve başarı dileklerinden dolayı TSO Başkanı Ateş ve Başkan Yardımcısı Özkoparan'a teşekkür etti. Başkan Savaş Abak ayrıca Kulübün yeni tesislerini de tanıtarak önümüzdeki süreçte yapmayı planladıkları düzenlemeler hakkında bilgiler verdi.