Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Solmaz-Ahmet Baysal çiftini İstanbul'da ikamet etmekte oldukları Yakacık Darüşşafaka Rezidansı'nda ziyaret etti.
TSO Başkanı Türker Ateş ve Yönetim Kurulu üyelerinin tamamının eşleriyle birlikte gerçekleştirdikleri ziyarete Mebrure-İlhan Bağışgil de katıldı. Ticaret ve Sanayi Odası'nın kendi nazarlarında yerinin her zaman farklı olduğunu söyleyen İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Oda Yönetiminin kendilerini ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
TSO Başkanı Türker Ateş ise, Ahmet Baysal, bizlere İzzet Babamızın emanetidir. İzzet Babamız, kendisini ve tüm malvarlığını güzel Bolumuza adayarak, şehrimizin modern yüzünün mimarı olmuştur. Bugün Ahmet Baysal'ın önderlik ettiği Vakfımız, hala o ilk günkü heyecanla Bolu'ya yeni eserler kazandırmaya devam ediyor. Kendilerine müteşekkiriz. Onlara vefa borcumuzu hiçbir şekilde tam olarak ödeyebilmemiz söz konusu değil. Bizler Bolulular olarak, İzzet Babamızın manevi mirasına ve başta Vakfı olmak üzere eserlerine sahip çıkacağımıza bir kez de buradan söz veriyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.